A macskám bele esett valami dzsuvába, mit tegyek vele?
Figyelt kérdés
Az este nagy vihar volt, a macskám pedig nem volt bent a lakásban. Reggelre pedig mire előkerült, valami rohadt büdös, ragadós dzsuva volt a cicámon. Nem tudom mi ez de nagy nehezen megfürdettem, és nem igen jött le ez a gány. A szomszéd tart disznókat, és lehet bele esett a moslékos vájúba vagy a franc tudja. Jelenleg hogy megfürdettem, talán egy fokkal jobb, most mosakszik, de a szagát se ismerem ennek az anyagnak ami rá ment. Eléggé meg van réműlve ahogy én is. Mit tegyek? Ha nem javúl vagy baja lesz akkor állatorvos, de azért ha meg lehetne oldani az jó lenne.2020. szept. 1. 13:32
11/11 A kérdező kommentje:
Előző: Bocsi hogy csak most válaszolok... Nos nagyrészt száraz törölközővel lett megtörölgetve. Meg ahogy írtam is meg lett fürdetve. De így is a nagyrészét lemosta magáról. Szerencsére nem lett semmi baja, továbbra sem tudom mi lehetett az az anyag, mert dolgoztam műhelyekben, vegyszerek között is, és soha nem éreztem ilyen szagot. Mintha valami kenő zsír lett volna, bár ez büdösebb volt szerintem. Azóta már teljesen jól van hála istennek, a bundája is kitisztúlt. Azóta játszik eszik, alszik pont mint ahogy egy macskának kell! :) Egyébként olyan 2 nap alatt teljesen lepicolta magát (na meg persze a fürdetés +törölgetés)
2020. okt. 4. 01:49
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!