Kezdőoldal » Állatok » Állatvédelem » Támogatnátok egy olyan oldalt...

Támogatnátok egy olyan oldalt ami nagyon rossz állapotban lévő kóbor kutyákat altat el?

Figyelt kérdés

Olyan projekten dolgozom ami a kóbor kutyák számának csökkentésén dolgozna- főként ivartalanításon keresztül + beteg kutyák ellátásával + nagyon beteg kutyák elaltatásával is.

Attól félek hogy az altatás nagy ellenszenvet keltene és nem lennének támogatók, annak ellenére, hogy sokszor ez a legjobb megoldás. (pl. sok olyan kutyát látok akikkel hónapokat kellene foglalkozni, hogy meggyógyuljanak amire nincs kapacitás így csak tovább szenvednének az utcán)

tegnapelőtt 15:52
 1/10 anonim ***** válasza:
80%

Inkább akkor egy olyan projektet támogatnék ami kizárólag rossz állapotú kóborkákat hoz helyre.

Persze azokat akiket helyre lehet és nem csak életben tartani lehet még pár hónapik nagy szenvedések közepette.

Ha felgyógyultak utána át lehetne adni olyan szervezeteknek akiknek nem lett volna pénzük kezeltetni őket, de tudják gazdásítani esetleg

tegnapelőtt 16:09
 2/10 kutyafule4 ***** válasza:
80%
Egy oldal hogy altat el bárkit is?
tegnapelőtt 16:21
 3/10 A kérdező kommentje:

Kicsit bonyolultabb ennél a sztori. Sokat utazom és nagyon sok kóbor kutyával találkozom de ezekben az országokban nagyon nehéz olyan szervezeteket találni akik befogadnák a kutyákat vagy megpróbálnánk örökbeadni őket mert nincs rá kereset (itt az emberek többsége is rossz körülmények között él ezért nem nagyon foglalkoznak a kutyákkal)

szeretnék segíteni a kutyusoknak de én nem tudok velük hónapokig foglalkozni. azonban szeretném etetni őket, ivartalanítással foglalkozni, kisebb sérüléseket ellátni de sokszor találkozom olyan kutyákkal akik nagyon rossz állapotban vannak és a legjobb számukra az lenne ha el lennének altatva.

Tehát nem csak altatással foglalkoznék de ez is benne lenne a pakliban ám félnék hogy emiatt az emberek elutasítóbbak lennének

tegnapelőtt 16:34
 4/10 A kérdező kommentje:

Kedves második- hülyén fogalmaztam de értelemszerűen nem az oldal altat....

azért írtam oldalt mert azon dolgoztam

[link]

tegnapelőtt 16:39
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Ne így hirdesd, hanem ivartalanítást plusz állatorvosi kezelést nyújtó szervezetként. Mindenki tudja, hogy lelkiismeretes állatorvos nem altat el megmenthető kutyát, ha viszont az élet szenvedést jelentene neki, akkor elaltatják. De ezt nem kell külön kiírnod, mindenki tudja. Híradóban is szokott lenni, amikor pl szaporítótelepeket találnak, hogy pl X számú kutyát el kellett altatni. A megmenthető kutyák gazdakeresésében is segíthetnél, együttműködhetnél állatmentő szervezetekkel, akiknek már kigyógyítva, ivartalanítva adnád át őket.
tegnapelőtt 17:03
 6/10 A kérdező kommentje:
Oh igaz. akkor ezt nem emelem ki külön. köszi a segítséged!
tegnapelőtt 17:05
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Állatorvosi kompetenciának gondolom annak megállapítását, hogy melyik állat még menthető és melyiket kell elaltatni, mert csak a szenvedését növelnénk.

Erről ne egy állatvédő szervezet döntsön.

tegnap 14:07
 8/10 anonim ***** válasza:
67%
7-es, nyilván orvos döntene róla nem a szervezet. Értelmezd a leírtakat
tegnap 14:19
 9/10 anonim ***** válasza:
51%

8-as, oké... Sajnos egy csomó szervezet működik úgy, akik erről önkényesen döntenek, nem állatorvosi javallatra.

Érdemes lenne kicsit nyitottabb szemmel járkálnod (bocs, de ha már te is személyeskedsz... 😃)

Amúgy itt a kérdésben sincs megemlítve állatorvos bevonása. Ellenben a kérdező azt írja, hogy "nem csak altatással foglalkoznék de ez is benne lenne a pakliban".

Természetesen sajnos mindig benne van az altatás a pakliban, de erről nem ő fog dönteni hanem az állatorvos, jó esetben.

tegnap 14:40
 10/10 anonim ***** válasza:
9-es, állatmenhelyen dolgozom évek óta, el sem tudom képzelni hogy orvos vèleménye nélkül döntenénk altatásról, csak azért írtam
tegnap 14:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!