Kezdőoldal » Állatok » Állatvédelem » Mennyire normális az, hogy...

Mennyire normális az, hogy egyik haverom direkt rágyorsít az úton ha kint van valami állat előtte?

Figyelt kérdés
Pl megyünk este be a városba buliba meglát egy macskát/kutyát/nyulat/rókát/kisebb őzet/sünt vagy akármit az úton direkt rágyorsít és próbálja elcsapni (sajnos sokszor sikerült már neki) mondtam neki, hogy nekem ez nem tetszik mindig poénosan mondja h "akkor menj gyalog :D ". Hogyan tudnám lebeszélni?

2020. aug. 28. 20:31
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
97%

Erről eszembe jut a szomszédom. 1.90 magas, 100 kilós fazon. És kutyái vannak.

Ott dekkoltunk a 90-es évek elején a magyar-román határon órákig. Egy nyomorult kiskutya rohangászott az autók között. Amikor elindulhattunk, az előttünk álló autó kitért jobbra egy kicsit, hogy elüthesse a szerencsétlen állatot. Sikerült neki. Ott vigyorgott a sofőr, a jól végzett munka tudatával. Meleg volt, az ablakok lehúzva.

Amikor megint megállt a sor, a szomszédom kiszállt az autóból, a lehúzott ablakon keresztül húzta ki a vigyorgót a kocsiból, aki akkor már nem vigyorgott. A ruhát, amit kapott, a nagyközönség látványos egyetértése közepette, szerintem sosem felejti el.

A kuttyért visszamentünk, elvittük az első állatorvoshoz Váradon, az ellátta, eltört a lába, aztán hazavittük.

A haverod is megjárhatja egyszer.

2020. aug. 30. 11:30
 22/25 anonim ***** válasza:
100%

Neharagudj, de erről a következő mondás jut eszembe

"Madarat tolláról, embert barátjáról lehet felismerni"

Elgondolkoznék a helyedben, kikkel is barátkozom.

2020. szept. 3. 16:24
 23/25 anonim ***** válasza:
55%

Kissé lelketlennek mondanám a barátodat😅 lehet, hogy alapvetően nem rossz ember, vicces, elnevetgélsz vele meg megbeszélsz vele titkokat, de legmélyen milyen gondolatai lehetnek? Akárhogy is, érző, lélegző lényeket próbál megsebesíteni(jobb esetben,de sanszos, hogy más kimenetele lesz:(), talán csak valami fura fétis, de szerintem el kéne engedned őt, akármilyen nehéz is,mert problémás vége lehet a dolognak:((

aki ilyet megcsinál állattal,mint lénnyel, ami lélegzik és dobog az szíve, az várhatóan nem távolodik el (eléggé) attól az ötlettől, hogy emberekkel is megtegye ugyanezt😟

Próbáltam kicsit 'gyengéden' fogalmazni, mert egy barátod, azért elég nagy pofon lehetett realizálni mit is csinál😥

Kitartást❤️

2020. szept. 26. 23:10
 24/25 anonim ***** válasza:
91%
Nekem egy ilyen pszichopata ütötte el a kutyámat a szemem láttára. Bízom benne, hogy kamu a kérdés. Ha nem, jelentsd a tetovált állatmentőknél. Megnézném a mocskos pofáját, amikor 10 kigyúrt kopasz megjelenik nála. Na akkor vajon mennyire vigyorogna?
2020. szept. 27. 11:15
 25/25 anonim ***** válasza:
95%
"Kedves" Utolsó! 12 éves voltam, és nem elég ügyes. Rosszul zártam be a kaput, és kifutott utánam, mikor iskolába indultam. Azonnal elindultam vissza, de már nem értünk haza, mert egy hozzád hasonló szörnyeteg viccesnek tartotta szándékosan elütni őt. (Egyébként fél méteren múlr, hogy nem engem csapott el, gondolom akkor is csápoltál volna elégedettségedben, te baromarcú.)
2020. nov. 20. 22:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!