Mennyire normális az, hogy egyik haverom direkt rágyorsít az úton ha kint van valami állat előtte?
Erről eszembe jut a szomszédom. 1.90 magas, 100 kilós fazon. És kutyái vannak.
Ott dekkoltunk a 90-es évek elején a magyar-román határon órákig. Egy nyomorult kiskutya rohangászott az autók között. Amikor elindulhattunk, az előttünk álló autó kitért jobbra egy kicsit, hogy elüthesse a szerencsétlen állatot. Sikerült neki. Ott vigyorgott a sofőr, a jól végzett munka tudatával. Meleg volt, az ablakok lehúzva.
Amikor megint megállt a sor, a szomszédom kiszállt az autóból, a lehúzott ablakon keresztül húzta ki a vigyorgót a kocsiból, aki akkor már nem vigyorgott. A ruhát, amit kapott, a nagyközönség látványos egyetértése közepette, szerintem sosem felejti el.
A kuttyért visszamentünk, elvittük az első állatorvoshoz Váradon, az ellátta, eltört a lába, aztán hazavittük.
A haverod is megjárhatja egyszer.
Neharagudj, de erről a következő mondás jut eszembe
"Madarat tolláról, embert barátjáról lehet felismerni"
Elgondolkoznék a helyedben, kikkel is barátkozom.
Kissé lelketlennek mondanám a barátodat😅 lehet, hogy alapvetően nem rossz ember, vicces, elnevetgélsz vele meg megbeszélsz vele titkokat, de legmélyen milyen gondolatai lehetnek? Akárhogy is, érző, lélegző lényeket próbál megsebesíteni(jobb esetben,de sanszos, hogy más kimenetele lesz:(), talán csak valami fura fétis, de szerintem el kéne engedned őt, akármilyen nehéz is,mert problémás vége lehet a dolognak:((
aki ilyet megcsinál állattal,mint lénnyel, ami lélegzik és dobog az szíve, az várhatóan nem távolodik el (eléggé) attól az ötlettől, hogy emberekkel is megtegye ugyanezt😟
Próbáltam kicsit 'gyengéden' fogalmazni, mert egy barátod, azért elég nagy pofon lehetett realizálni mit is csinál😥
Kitartást❤️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!