Mennyire normális az, hogy egyik haverom direkt rágyorsít
az úton ha kint van valami állat előtte?
Figyelt kérdés
Pl megyünk este be a városba buliba meglát egy macskát/kutyát/nyulat/rókát/kisebb őzet/sünt vagy akármit az úton direkt rágyorsít és próbálja elcsapni (sajnos sokszor sikerült már neki) mondtam neki, hogy nekem ez nem tetszik mindig poénosan mondja h "akkor menj gyalog :D ". Hogyan tudnám lebeszélni?
4, Így, ahogy mondod, annyi kiegészítéssel, hogy "miután megtettem ellene a feljelentést, vagy minimum beköpném egy komolyabb állatvédő szervezetnek, aki nagy hírverést csinál neki."
2020. aug. 28. 20:57
12/25 anonim válasza:
Egyáltalán nem normális.
Kérdezd meg tőle mi az oka amiért ezt csinálja? Ha az ok megvan könnyebb megoldást találni rá és lebeszélni erről.
2020. aug. 28. 21:00
13/25 anonim válasza:
Felvenném videóra az akciót, azután az illető nevével, címével elküldeném a filmet valami szélsőséges állatvédő csoportnak. Majd ők eldöntenék, hogy mennyire normális a dolog. Egyébként több sorozatgyilkosra jellemző, hogy állatok hobbiszintű mészárlásával kezdte karrierjét. Jobb lenne az ilyenektől időben megszabadítani a társadalmat.
2020. aug. 28. 21:02
14/25 anonim válasza:
Aki lepontozta a 8-ast, az majd gondoljon vissza erre, mikor a szabadon járkáló pszichopaták az ő kutyájukat ütik el teljes erőből vagy esetleg megtépik a feleségét, gyerekét, stb. Ez egy beteg ember, kezelésre szorul.
15/25 anonim válasza:
10, Lusta? Az a lusta, aki a valagát éve a kocsiban mereszti, és már azt is elfelejtette milyen egy zebrán átkelni. A zebra előtt meg kötelességed lassítani, és ha ott áll a szerencsétlen, akkor átengedni, te seggfej!
Jártam nemrég az Usában, hát, mit ne mondjak, rohadtul meglepett, ahogy ott tisztelik az autósok a gyalogosokat! Egy gyökér nem volt, aki nem engedett át, kb. 2 méterre a zebrától megállnak, ééés nem indul el addig, amíg a gyalogos nem lép fel a járdára az úttestről. A hozzád hasonlóknak lehet tanulni tőlük!
16/25 anonim válasza:
A zebrán a gyalogosnak van elsőbbsége,de ettől még körül kell nézni!
Egyikőtöknek sincs igaza...
2020. aug. 28. 21:14
17/25 anonim válasza:
Nem azt mondtam, hogy nem engednem át a gyalogost a zebrán. Értelmezni kellene amit olvasol. Hanem az a lusta aki nem megy el a zebráig és előtte lelép. Én is járok gyalog, sőt kerékpárral is. Tudom miről beszélek. Én nem sértegettelek, ennyit erről...
2020. aug. 28. 21:25
18/25 anonim válasza:
Meg aki azt mondja,hogy aki autózik,az lusta,az is csak utasként ült szerintem autóban...
2020. aug. 28. 21:38
19/25 anonim válasza:
Sehogy. Aki ilyet csinál annak sokkal komolyabb baja van annál mint amit egy egyszerű lebeszéléssel meg lehet oldani. Azt én sem értem, hogy minek barátkozol vele.
Ha a vadászösztöneit akarja kiélni menjen el painballozni, az sokkal jobb buli és nem is árt vele senkinek, de gyanítom, ohgy itt ennél komolyabb a probléma.
2020. aug. 28. 22:22
20/25 anonim válasza:
Első körben nem lenne utána a haverom. Biztos nem ülnék be mellé többet, inkább mennék gyalog.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!