Kezdőoldal » Állatok » Állatvédelem » Csak szerintem 🌳szság 1...

Csak szerintem 🌳szság 1 állatra ruhát rakni?

Figyelt kérdés
Jó persze,amikor hideg van és olyan tipusú a kiskedvencünk,hogy nem bírja,akkor megértem.

2020. júl. 21. 10:45
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
78%
csak ha hideg van 🙃 de van amikor a bunda is elég 🙃
2020. júl. 22. 03:05
 32/36 anonim válasza:
51%
Én sem értem miért zavar egyes emberéket hogy az én saját kutyámat mibe öltözetem fel... ha neki tetszik és nekem is, kit érdekel más véleménye? És ha papás, mamást játszok vele? Kinek mi köze van hozzá? Ha ezt valaki nekem el játszana, és oda jönne vagy ki nevetné a kutyám mert pl rózsaszíbe van úgy fel rúgnám hogy le se esne aki öt bántja az engem is. Mindenkinek joga van úgy bánni a kutyájával ahogy ő akar, úgy formalja és tanítja ahogy ő akarja, senkinek nincs joga meg szólni ezt!!
2021. jan. 16. 01:34
 33/36 A kérdező kommentje:
32. Mert a kutya az nem ember. Papás mamásat játsz a haverjaiddal,akik ki tudnak szálni belőle ha megunják.
2021. jan. 16. 11:40
 34/36 anonim ***** válasza:
A kutya megharap, ha megunja.
2021. jan. 16. 12:34
 35/36 A kérdező kommentje:
34. És az ember meg elaltatja.
2021. jan. 16. 12:36
 36/36 anonim ***** válasza:
Amúgy néha elég hülye a kutyaruha kínálat is. Nekem van egy kedvenc kutyakabát típusom, a hátán cipzáras, és rá van varrva a hám, biztonságos, erős, nem csatolódik ki, mint mondjuk egy gyengébb patentos, de alig kapható ilyen. Akartam egy vízhatlanabb anyagút venni, de a kutyámra méretet csak valami ronda fakórózsaszín alapon fehér pöttyös volt ilyen, hát azt nem vettem meg. Kisebb lett volna kulturáltabb kinézetű is. Pedig nem nagy a kutyám, de a mellkasa kb 52cm. Szóval rendeltem Aliexpressről, de ott sem egyszerű ilyen méretet találni.
2021. jan. 16. 18:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!