Csak szerintem 🌳szság 1 állatra ruhát rakni?
Nem, nem csak szerinted az. Szerintem ez pont ideillik a 19-es kommenthez:
[link]
2020. júl. 21. 16:41
Mostxláttam egy labradort rózsaszín búvárszemüvegben. Na ez mire jó?? 😂😂😂
2020. júl. 21. 17:35
Az en kutyam egyenesen imadja a pulcsijat, a parom varrta neki hideg idokre de ha csak kimosni veszem elo nyaron, akkor is ugral, csoval. Mindig is szerette ezt a fajta ra iranyulo figyelmet is, viszont o pedig a szorenek a macerazasat utalja, ilyen copfocskat meg mindenfele fonatokat nem enged, azonnal szetszedte regen is, ugyhogy neki a szemenel inkabb roviden tartjuk a szort, igy nem kell mindig felcsatolni es megkimeljuk ettol. De nem oltoztetem allandoan, nincs kulon ruhatara, mint az ilyen elkenyeztetett taskakutyaknak. A kutyaruhakert viszont tenyleg bolondul, nem tudom miert, eloszor azt hittem utalni fogja a teli kabatot is, de nem.
De amikor egy kutya latvanyosan kinlodik es setalni sem tud normalisan az ilyen ekkoves meg fodros ruhakban, az elkeserito szamomra is. Azt meg az en kutyam sem viselne el szerintem. Csak akkor oltoztessuk a kutyat, ha szukseg van ra es szereti is.
2020. júl. 21. 18:58
24/36 A kérdező kommentje:
8.,21. XD
23. Az utolsó mondattal teljes mértékben egyetértek. Ha szereti fogja jelezni,ha nem,ne erőltesd, csak ha szükséges.
Van a kutyáknak szemüveg, ami szemsérülés vagy gyulladás esetén védi a szemüket, vagy meg lehet előzni gyulladást, ha a gazdi tudja, hogy hajlamos rá. Pl az én kutyámnak nagy szélben, amikor port is hoz a szél, begyullad a szeme. Ő nem viseli el a szemüveget, így utólag kell mindig kezelnem a gyulladást. Ha elviselné, leszarnám, hogy az ilyen degeneráltak hülyének néznek, mert legalább nem gyulladna be a szeme.
2020. júl. 21. 20:06
26/36 A kérdező kommentje:
25. De legalább figyelembe veszed, hogy nem akarja és nem is adod rá.
Sehol nem is írtam, hogy ráadok bármit is annak ellenére, hogy utálja, kivéve a szájkosár, mert az tömegközlekedésen kötelező (mivel elég nagy méretű a hordozó, amiben elfér, és kényelmetlen cipelni), és ebben az esetben nem tudom figyelembe venni, hogy utálja. Semmi baja nincs 1-1 ruhával, amikor az valamiért szükséges, még azzal az egy vacak farsangi maskarával sem volt problémája.
A spanis szomszédom kénytelen a kutyáit valami ruhával óvni a toklásztól, errefelé elég gyakori a parkokban, azok a kutyák meg hosszú fülűek, hosszú szőrűek, és inkább egy nevetséges gönc, mint egy műtét.
2020. júl. 21. 20:39
28/36 A kérdező kommentje:
27. Oké,értettem. Hangsúlyozom, a divatruhákra gondoltam. Habár ezt, szerintem a kérdésben is leírtam, igaz "rejtve",de 11. válaszban konkrétan is közöltem,lépjünk túl ezen.
Én is azon a véleményen vagyok; hogy ha műtötték, vagy hideg van, akkor okés; egyébként nem szeretem; hát minek beöltöztetni már egy kutyát? Szerintem lehet, hogy ezt az állatok szivatásként élik meg, szóval én nem nyaggatnám, nem nyúznám ezzel az állatkáimat
2020. júl. 22. 00:41
Olvasgattam a válaszokat, es nem teljesen értek egyet azzal, hogy ne legyen nagyon csilivili a kutya ruhája. Valóban en sem azert adok a kutyamra ruhát mert cuki hanem mert fazos. De hogyha mar adok ra, akkor mar olyat ami aranyos is es szep is. Es ha megtehetem, hogy megveszem a csajos rózsaszín kapucnis vagy csillogos ruhát, akkor miert oltoztessem egy olyanba ami nem tetszik? Meg mondjuk nem is olyan aranyos benne? Szoval ertem en egyébként hogy az mar tulzas es szinte borzalmas amikor raad valaki a kutyájára egy szinte tutut.. de hogyha mar ra kell adnom azt a kabatot, neki nem teljesen mindegy hogy milyen felirat van rajta meg milyen színű? Mindig az elso amit nezek ilyenkor az az hogy neki kényelmes legyen, hogy belül puha legyen es jo meleg. De ha ez megvan szerintem onnantol a gazdi ízlésére van bízva. Es mi is a párommal ugy szeretjük a kutyát mint a saját gyerekünk. Nemtudom mi a gond, a papas mamassal, igazabol mi csak szeretjük a kutyánk. Sokat játszunk vele, sokat foglalkozunk vele es ugy vigyazunk ra mint a gyerekunkre. A kutyának is ezaltal nagyon jo sorsa van. Nem szerettem volna belekötni egyébként senki velemenyebe, csak szimplán leírtam enis az enyémet 😀
2020. júl. 22. 01:28
Kapcsolódó kérdések: