Csak szerintem 🌳szság 1 állatra ruhát rakni?
2 állatra már kifejezetten 🌵.
Amúgy meg egyrészt sok műtött állatra adnak, hogy ne piszkálja a heget, másrészt amíg az állatot nem zavarja, addig nem tökmindegy?
Szerintem jópofa, ha az állat jól érzi magát benne.
Egyértelműen nem azcilyen különleges okok miatti eü ruhákról szó a kérdés.
Hanem pl a swarovski krisrályos divatmellénykékről meg kapucnis kutyadzsoggingfelsőkŕől, stb stb 😂
Kíváncsi leszek, mikor látunk először kutyabikinit a strandon ... 😂😂😂😎
Neem, dehogy, ahogy a videón is látható, az állatok is nagyon szokták szeretni. :D
Szerintem is gáz.
Kivéve, ha olyan fajta, ami nem bírja a hideget. Arra oké, hogy télen, jégben, fagyban adnak valamit, ha kiviszik sétálni. De arra is csak tényleg kutyának valót. Nem bebújós rugdalózót, mint egy babának.
Az egyik szomszédomnak két spánielje van, jó hosszú szőrűek. Esőben overálban viszi őket sétálni, toklás szezonban kapnak fültakaró sapkát, hogy ne menjen a fülükbe az a vacak. Túlzás? Nem gondolom annak.
Én az indokolt (esőkabát, hideg, sérülés) eseteket leszámítva egyszer farsangi programra öltöztettem be a kutyát, az esemény kedvéért, ez túlzás? Ha a kutya elviseli, azokra a ritka alkalmakra még ez sem az. Amúgy meg gondolkodom valami hűtőruhát is beszerezni a nagyon meleg napokra. Ismerős kutyásoknál még volt, akinek zoknit is láttam a kutya lábán, amikor lábsérülést takartak el vele.
Nem látok nagyon kirívó eseteket azok között, akik ruhát adnak a kutyáikra. Vagy fázós, vagy melege van (és hűtőruha), vagy sérülés, vagy műtét, vagy eső, vagy toklász elleni védekezés... Felénk nincsenek Miss Szöszi típusú kutyatartók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!