Kezdőoldal » Állatok » Állatvédelem » Csak szerintem 🌳szság 1...

Csak szerintem 🌳szság 1 állatra ruhát rakni?

Figyelt kérdés
Jó persze,amikor hideg van és olyan tipusú a kiskedvencünk,hogy nem bírja,akkor megértem.

2020. júl. 21. 10:45
1 2 3 4
 11/36 A kérdező kommentje:
Ja igen,természetesen itt a divat ruhákra gondoltam.
2020. júl. 21. 11:26
 12/36 A kérdező kommentje:
10. Pont az a baj,hogy el kell viselnie. Komolyan..Hűtőruha? Ilyet még az ember se hord,inkább fürdesd. Farsangi ruha? Minek? Ez csak neked élmény,az állat kb. csak azt érzékeli,hogy rajta van valami kényelmetlen vacak.
2020. júl. 21. 11:54
 13/36 anonim ***** válasza:
54%
Parancsolj: [link]
2020. júl. 21. 12:19
 14/36 A kérdező kommentje:
Tudom,hogy létezik,de az ember se hord hűtőszerkót még is meg van, ahogy a kutya is.
2020. júl. 21. 12:40
 15/36 anonim ***** válasza:
72%
Csak az ember tud izzadni, a kutya meg nem.
2020. júl. 21. 12:42
 16/36 A kérdező kommentje:
A nyelve pont erre van kitalálva.
2020. júl. 21. 12:59
 17/36 anonim ***** válasza:
33%

Érdekes, eddig megvoltak a kutyák mindenféle hülyeség nélkül.

Az utóbbi 10-20 évben találtak ki szinte mindent, amivel le lehet húzni a gazdákat.

2020. júl. 21. 13:41
 18/36 anonim ***** válasza:
58%
Nézd, azt gondolsz, amit akarsz, de nem egy kutya pusztult el vagy került veszélyes állapotba hőségben, és nem csak autóba zárva, érdekes módon nekik nem volt elég a nyelvük ahhoz, hogy ne kapjanak hőgutát. Akik sportolnak a kutyájukkal, kifejezetten szeretik a hűtőmellényt, hűtőruhát. De nyilván ők is hülyék. A kérdésed egyértelműen provokatív, semmilyen észérvet nem vagy hajlandó elfogadni.
2020. júl. 21. 15:20
 19/36 A kérdező kommentje:
Jó akkor kérlek olvasd el újra és remélem a 11. választ sem hagyod ki. Amúgy létezik egy olyan fogalom,hogy evulúció és remélem,hogy 50 év múlva nem csak hűtőruhás kutyák fognak sétálni az utcákon,mert az emberek, még az egyetlen önnáló hűtőrendszerüket is elvette. Az állatvilág alkalmazkodik és néha fáj az igazság,de a kutya az nem vakvezetésre,sportokra,dédelgetésre lett kitalálva.Házőrzésre,terelésre. Nyilván a kitenyésztett fajoknak más a beosztásuk,de az érzékei,a szervei úgy igazodtak,hogy az neki jó legyen, szóval ha nem bírja a 30°C melegben a futást és ezt te tudod, akkor ahelyett,hogy futtatnád,majd rá adsz egy hűtőkabit,hogy megelőzd a túlhevülést,inkább hagyd a kutyára a döntést és lehet,hogy nem futkározna annyit,mert az állati ösztönök megmaradnak,bármennyire is próbálják kiölni.
2020. júl. 21. 15:48
 20/36 anonim ***** válasza:
84%
Én egész télen ruhában vittem kutyaiskolába. Muszáj volt, mert anélkül fázott. Amint elég jó idő lett, levettem róla :)
2020. júl. 21. 16:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!