Mit gondoltok arról, amikor filmek kedvéért ölnek meg állatokat?
Figyelt kérdés
Ma már kevésbé jellemző, de még előfordulhat.
Miért rosszabb ez, mintha azért tennék, hogy megyék, vagy más ipari célra használják a részeit?
Én úgy gondolom, hogy egy filmalkotás elkészítése magasztosabb cél, mintha egyszerűen elfogyasztanánk az adott állatot.
A CGI vagy egy mű tetem pedig soha nem fogja pótolni az igazit. Ráadásul az sem kizárt, hogy utána még lehet majd másra is használni.
2020. jún. 8. 11:12
11/12 anonim válasza:
Elvétve lehet, hogy van ilyen, de nem nagyon fordul elő. Vagy élő állattal dolgoznak, lefektetik és vagy CGI-vel vagy profi "sminkessel" csinálnak rá sérüléseket. Vagy teljesen élethű kelléket használnak, ha amúgy van egy tetem a filmben.
12/12 anonim válasza:
A Kőszivű Ember Fiai filmben egy farkast megöltek. Ma már nagyon nem jellemző. A különböző állatvédő szervezetek nagyon vigyáznak, hogy az állatok milyen körülmények között szerepelnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!