Ló mászkál át távoli szomszédtól hozzánk, kihez lehet fordulni?
Kicsit bonyolult, de próbáld meg követni :)
Kertes házban lakunk falun. A 3. szomszédunk lovakat tart (vajon kik -.-) a hátsó udvarukban. A gond az hogy a lovak átjárnak egészen hozzánk. Felhúztunk drótkerítést is, de most meg azt bsztatják.
A 2. szomszéd ház is az övék, a közvetlen szomszédunk meg pont leszarja hogy lovak mászkálnak a hátsó udvarán, de szólni se merne szerintem.
Mi szóltunk nem is egyszer, de semmit sem ért. Kihez lehet fordulni ezügyben? Valszeg a lovakat sem tartják megfelelően, de ugye ez bizonyítani nem tudjuk. Hogy lehet rákényszeríteni őket hogy csinálják már meg a kerítésüket normálisan (a jelenlegi megcsinálás abból áll hogy a "réshez" egy halom szemetet vittek, de persze az nem "lóálló")
Szia
Elhiszem hogy zavaró lehet.Szerintem mond meg a szomszédaidnak hogy ha nem biztosítják a lovaknak a megfelelő helyet mivel kiszöknek akkor fel fogod őket jelenteni vagy a rendőrségen vagy az állatvégdőknél.Villanypásztort ők tuti hogy nem fognak venni és az nagyon drága így te se vegyél csak azért mert a szomszéd nem képes rendesen tartani az állatait.Szerintem ha egy kicsit megfenyegeted az említett módon akkor be fog válni mert ettől sokan besz#rnak.Ha ez se érdekli őket akkor meg tényleg jelentsd fel őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!