Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Ha egyszer belebuktam egy...

Ha egyszer belebuktam egy webfejlesztői egyéni vállalkozásba, akkor az nem nekem való?

Figyelt kérdés
Mármint később se jöhet össze?

2019. júl. 5. 12:47
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
A kettő együtt bukott kb., az oka az volt, hogy kevés tudással álltam neki, emiatt buktam a projekteket, és nem tudtam normális megrendelőket, vagy távmunkás állás adókat találni.
2019. júl. 7. 07:53
 12/13 anonim ***** válasza:
81%
Hat akkor kesobb meg osszejohet, szerezned kell sok-sok tapasztalatot. ;) Ez valami logika teszt?
2019. júl. 7. 08:21
 13/13 anonim ***** válasza:
44%

Ezt te érzed, hogy mennyire van kedved csinálni. Szinte minden vállalkozónak voltak nagyon mély pontjai. Aki igazán vállalkozó szellemű, az tanul belőle és ismét nekifut, aki pedig nem, az megy alkalmazottnak vagy más területet választ. Még ha valaki jó webfejlesztő is, nem biztos, hogy való neki a vállalkozás, mert azért a vállalkozásban sok dolgot össze kell hangolni. A szakmai fejlődés mellett tanulni, foglalkozni kell marketinggel, adózással, ügyfelekkel és ezt úgy, hogy legyen magánélet is, különben gyorsan ki lehet égni.

Fel kell mérni a konkurenciákat és ki kell dolgozni olyan árazást, hogy megérje csinálni és legyen viszonylagos passzív jövedelem, hogy ne csak ledolgozott órákért kapj pénzt. Utóbbi alatt azt értem, hogy pl. karbantartási díjat kitalálsz, ami folyamatos bevételt hoz nulla új ügyfél esetén is.

2019. júl. 7. 09:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!