Szerintetek mennyi az az összeg, ami alatt nem érdemes vállalkozást indítani?
Figyelt kérdés
Adott egy ember, aki szeretne vállalkozni, mennyit kéne összespórolnia ahhoz, hogy valamiféle profitot hozó vállalkozást indíthasson?
1-2 millió forint kezdőtőkéből már azért el lehet indulni valamerre?
2019. jún. 30. 13:20
1/4 anonim válasza:
Ennek a kérdésnek ilyen formán nincs értelme.
100-200 ezer Ft-ból is be lehet indítani egy sikeres vállalkozást, és 10 milliókból indulót is csődbe lehet vinni.
2/4 anonim válasza:
Ez attól függ, mit csinálna a vállakozás.
Legyen üzleti terved, és abból majd kiderül.
3/4 anonim válasza:
1-2 millió akkor elég elindulni, ha olyan a vállalkozás ami nem igényel különösebb tárgyi befektetést, csak arra kell a pénz hogy a kezdeti időt (minimum egy év) átvészeld amíg nem termel nyereséget, viszont viszi az idődet, és hogy kifizesd a vállalkozás havi működési költségeit (adók, könyvelés..). De még egy komolyabb weboldalért is a zsebedbe kell nyúlnod, ha nem akarsz amatőr látszatot kelteni. 1-2 millió nagyon hamar elmegy!
4/4 anonim válasza:
Az életképes vállalkozás nem az, amelyik nagy alap tőkével indul, hanem az, amelyiket tökéletesen tudsz irányítani, és biztos vagy benne, hogy van rá igény , és az igényt ki is tudod elégíteni.Én 1 havi fizetésemből indítottam céget, és nagyon jól ment. Természetesen nagyon függ a leendő tevékenységétől,és hogy melyek azok a költségek, amelyek a beindulástól kezdve jelentkeznek.Ha akarod,priviben részletesen megírom az én esetemet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!