Hány éves kortól lehet vállalkozást indítani?
Na most akkor melyik? :D
Úgy tudtam én is hogy 18. De valaki mondta hogy szülői beleegyezéssel lehet 16 is.
Attól még nem kell kötelezően itt vállalkozást alapítani - ez csak egy szűk látókörű szemlélet - , ha nem felel meg a hazai követelményeknek, vagy nem akar 12 millió felett áfakörössé válni 27 millióig pl, esetleg 3 millió alatt járulékot fizetni kivét esetén, meg +27%-al adni azt, amit nem muszáj.
Eu állampolgárként számos más országban is indíthat vállalkozást, nem kell ahhoz tagállami állampolgárnak lennie sem. :-)
7. Ez oké, de nem az volt a kérdés Anliában, hogy van ez...
Nem a kérdésre válaszolsz!
Nem látom, hogy meg lett volna határozva a kérdésben az, hogy Magyarországon. Ezt eddig csak Te tetted hozzá.
2004 óta meg Eu tagok vagyunk, de le lehet ragadni azon a szinten is, hogy aki magyar, az csak itthon létezhet... Ahogy a hivatkozott link is kiemeli, nem kell hozzá citizen státusz ( Eu alapelv) így semmi köze annak hogy ki milyen állampolgár. A szabad mozgástér adott.
Ha viszont nem ragadunk le, és élünk az ebből származó törvényi lehetőséggel -pláne ha épp ez az akadálya annak, hogy pl. egy startup elinduljon és ne két évet várjon, amire el is évülhet a piacképessége , - akkor meg 16 év az a 18.
"Nem látom, hogy meg lett volna határozva a kérdésben az, hogy Magyarországon. Ezt eddig csak Te tetted hozzá."
Ez elég egyértelmű szerintem, hogy egy magyar oldalon a magyar szabályokról akar kérdezni, ha nem akkor nyílván odaírta volna, hogy az angliai szabályok érdeklik.
De úgy látom csak nekem egyértelmű...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!