Hogy tudnék digitális rajzolással saját vállalkozást indítani?
Hali!
Mielőtt bárki belekötne, egyetemista vagyok és kiegészítésként szeretném ezt csinálni. Amit tudni kell: amióta az eszemet tudom, rajzolok. Jó vagyok benne. Körülbelül 4 éve a digitális verziók irányába indultam, először Adobe Ps, majd Illustrator és most Ipaden rajzolok, és rengeteg embernek tetszik.
Most nem rég raktak ki egy posztot facebookon, hogy selfie-ről digitális rajzot készít az eladó, majd pólóra nyomtatva megvehető, és szerintem ez tök jó ötlet, csak azt nem tudom, hogy egy ilyen "vállalkozást" hogyan lehet elkezdeni? Persze legálisan. Az egyetemen egyébként eleve marketinget tanulok, szóval kézenfekvő lenne ez.:) Remélem tudtok segíteni! Köszi
Szia! Én még nagyon kezdő vagyok, nem is tudok neked tanácsot adni. Csak egy videóst tudok ajánlani, aki pár éve már a szakmában van. King of the layers https://www.youtube.com/channel/UC3zx9lu0hDdPQlOk8Ocwj6g
Esetleg találsz olyat, ami segíthet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!