Mit kezdjek 2millió forinttal?
Vakon ne ígérj senkinek semmit!
+ a jó ötleteket elárulná csak úgy valaki, pl az helyett, hogy jómaga hasznosítaná...
Ne élj rózsaszín köddel naívan a szemed előtt.
+ ha egy vállalkozó/befektető magától nem képes tervezni, hatékony tervvel s ötletekkel elő állni már az elején :
Az már most kudarcra van ítélve!!!
Te tudnál "sz#rból várat építeni" még ha csak 100ezer is lenne a cél?
Én már diákként megoldottam suli mellett "hobbiból" törött egyetlen müanyag mappából s maradék anyagból alkottam az első darabot, azt eladva lett minimális keret (1200ft), ezt beforgattam s csináltam még 2-t s apránként ott tartottam végül, többet kerestem rajta, mint az akkori minimál bér.
Amihez nem értesz ne eröltesd saját gondolataid/ötleteid nélkül...
Az ilyenektől tudok falra mászni "vállalkoznék, de nincs se ötletem, se mihez értésem, ami jövedelmező lenne..."
Ha a világ így működne + egyszerű lenne, akkor szerinted az emberek zöme ott tartana ahol van?
Önhibából s ötletek/lehetőségek hiányai miatt nem tudnak felfele haladni, már bocsánat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!