Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Tüzép nyitása menyitől kezdődik?

Tüzép nyitása menyitől kezdődik?

Figyelt kérdés
Kőműves vagyok!És régtől szeretnék egy saját tüzépez ahonnan én is használom az alapanyagokat és ahová vásárlók is járhatnak.Mert most egy igen drága helyről szerzem be anyagot és így nem a legjobb.Egy sajátot nyitni mennyibe kerűlne?Esetleg egy oldal van árakkal ami ilyen tüzépeket lát el áruval?(csakmert én nem találtam)
2019. febr. 20. 13:51
 1/2 anonim ***** válasza:

Kemény milliók.

Ha nincs saját teleped bérelned kell ami mar nem kevés $$$.

Gyártókkal tudsz szerződést kötni.

2019. febr. 20. 13:55
 2/2 anonim ***** válasza:

Így nem fogsz találni. Mivel ha csak úgy be lehetne sétálni a nagykerekhez, importőrökhöz, gyárakba hogy nekem áru kell olcsón akkor senki nem vásárolna a tüzépeken.

Vannak gyártók, importőrök, disztribútorok azokat kell szépen egyesével megkeresni valami olyan ígérettel ami hatására szóba is állnak veled.

Szerintem még francise hálózatok is vannak, mintha egy név alatt futva ki lenne adva külön vállalkozóknak itt felénk, ott a beszerzés megoldott.

Akár 1-2 millióval is el lehetne kezdeni, legfeljebb termékcsoportonként haladva. Vagy egy kisebb kötőelem boltot nyitva mondjuk és tovább bővíteni építőanyaggal, mert azt gyakran nem is érdemes betárolni, ha megfigyeled mondjuk tetőcserepet amikor vettünk annak max a számlázása van a tüzépen, a cserepek egyenesen a gyárból jönnek.

2019. febr. 20. 15:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!