Étterem nyitáshoz szükséges szakképesítés?
Figyelt kérdés
Saját vállalkozásként gyorsétterem nyitáshoz, szükség van szakképesített alkalmazottra az engedélyhez.
Ez milyen szakképesítést jelent? Vendéglátó, kereskedelmi?
2019. jan. 28. 11:51
1/1 anonim válasza:
Szakképzett alkalmazott esetén a vállalkozónak nem kell,- ahogy cég esetén sem,- de egyébként vendéglátóipari kell és nem csak szakképesítés hanem gyakorlat is, ha nem akarsz rövid életű lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!