Mennyi pénzt fizetnél ezért? És mennyit érne meg?
3-4 órás kezelés luxustermékekkel, nívós környezetben, full extra kiszolgálással, egyedi hangulattal, aminek tartalma:
- kozmetikai
- fodrász
- manikűr, pedikűr, műköröm,
- masszázs
kezelések.
A lényeg egy teljeskörű kényeztetés nőknek ÉS férfiaknak.
Írjátok meg légyszi a korotokat, nemeteket.
Akinek van vmi véleménye, észrevétele és ötlete, ha megírja, azét nagyon hálás lennék.
Látom rosszul fogalmaztam, bocs. Szóval ajándék alatt azt értettem, hogy ezt az egész komplett szolgáltatást ajándékba vásárolhatják meg valakinek.
Tehát nem az utcáról beeső formában, hanem mondjuk Kovács úr a feleségének veszi meg ezt a komplett programot mondjuk a szülinapjára.
3 óra csúcskényeztetés, hogy kipihenje a család irányításának gondjait.
Például.
Aztán, hogy a hölgy mit kér a fodrásztól, meg a többi szolgáltatástól, az az ő dolga.

Nem rossz otlet, de szerintem kicsi lenne a vendegkorod, nincs annyi tehetos emberke, aki ilyeneket ajandekozgat.
Persze ha egyedul csinalnal te mindent, napi egy vendeg is eleg lenne lehet, esetleg ketto...
Kedves Utolsó! Neked is köszönöm.
Egyenlőre gondolkodom a dolgon, mert iszonyú körülményes lenne ehhez megfelelő szakembereket összeszedni, viszont addig legóztam a dolgon, míg kitaláltam kicsit másként ezt az üzletet, ami szerintem ennél piacképesebb lesz.
Köszönöm mindenkinek a válaszát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!