Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Lehet ezen pénzt keresni?

Lehet ezen pénzt keresni?

Figyelt kérdés

Hát értek a bicajokhoz, szeretek is bicajozni. Arra gondoltam, hogy neten veszek olcsón bicajokat használtan, felújítom és eladom drágábban. Igazából nem meggazdagodni akarok belőle, csak mondjuk keresni egy kis zsebpénzt, havi 4-5ezer haszonnak is örülnék.

Az elképzelésem szerintetek megvalósítható

2011. okt. 16. 20:10
 1/8 anonim válasza:
szerintem jó ötlet,csak amit beleáldozol a felújításba az jöjjön vissza, és akkor legyen nálad mindig pénz
2011. okt. 16. 21:30
 2/8 A kérdező kommentje:

úgy gondoltam, hogy megveszek először egy olcsó bicajt, ami esetleg jó állapotú, azt eladom(már meg is van hogy melyik bicaj) szerintem egy tizest lehet rajta keresni, ha áldozok rá pénzt akkor többet is

majd a haszont nem költöm el, hanem másik bicajt veszek.,..

2011. okt. 17. 06:35
 3/8 Antimod ***** válasza:
Lehet, de kérdés, hogy megéri-e az időt.
2011. okt. 17. 16:40
 4/8 A kérdező kommentje:
időm van, pénzem nincs:D
2011. okt. 17. 16:59
 5/8 anonim ***** válasza:
Nem sokan foglalkoznak ilyesmivel, és a szakmában ki is nőheted ám magad rendesen, szerintem nyomjad nyugodtan. Ha meg már pár hónap alatt összegyűlik egy nagyobb haszon, csinálhatsz egyszerre két bicót, majd hármat, majd négyet, ahhoz már felveszel egy másik srácot magad mellé, és a végén megveszed a Schwinnt:D
2011. okt. 17. 22:15
 6/8 anonim ***** válasza:

Vidéki példa ötletelésnek:

Sokan járnak bicajjal a vonathoz, busz pályaudvarhoz. Érdemes a közelében ilyesmivel foglalkozni. Azaz, veszel egy bringát felújítod, más járgányokat az ingázók behoznak és te napközben kijavítod amit kér. Persze ha belefér a tulaj 8 órájába, hogy műszak végén már tudjon vele menni. A felújított járgányt pedig árulod.

2011. okt. 18. 12:30
 7/8 anonim válasza:
Ha nem akarsz adócsalóvá válni, akkor ne felejtsd el leadózni az ebből származó jövedelmedet! ;)
2011. okt. 21. 11:38
 8/8 anonim válasza:
Nem szeretnélek kiábrándítani, de ha megveszed a biciklit (és ha nincs pénzed akkor a 0-ról, tehát kölcsön kell kérned), ez kb. 10-15 ezer forint, de számoljunk most 10 ezerrel. Jön hozzá még az alkatrész ár (egy-egy biciklihez átlagban azért lesz 3-4-5 ezer forint, de most legyen példának okáért 5ezer, ha 10-ért vetted a biciklit). Hozzá még az olaj, amiből a gyengébb minőségű is 1000 forint... Ez összeadva 16000 Forint... Lenne ebben neked haszon? Te döntsd el.
2014. jan. 4. 20:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!