Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Hogy lehet a leggyorsabban es...

Hogy lehet a leggyorsabban es legkonyebben penzt keresni?

Figyelt kérdés
2011. júl. 25. 17:35
 1/9 anonim ***** válasza:
Rabolj bankot
2011. júl. 25. 17:41
 2/9 A kérdező kommentje:
tul kockazatatos azokat mindig el kapjak
2011. júl. 25. 17:53
 3/9 anonim ***** válasza:
Munkával
2011. júl. 25. 18:16
 4/9 anonim válasza:
kiraksz magadra egy eladó/kiadó táblát
2011. júl. 26. 00:06
 5/9 anonim ***** válasza:

Én havi 1 millát keresek egy olyan módszerrel, amihez se végzettség, se szaktudás, se semmi nem kell. Sőt lényegében nem kell dolgoznom. Na most ezt nyilván meg fogom osztani veled itt bratyi alapon.

Megint egy idióta, aki azt hiszi, hogy a nagy nullával fog pénzt keresni. :D

2011. júl. 26. 22:55
 6/9 A kérdező kommentje:
halotatok arol h valaki ugy let gazdag cserelgetni kezdet eloszor csak egy telefonya volt es evek mulva egy csaladi haz lett belole,de persze dolgozot is melete
2011. júl. 27. 14:13
 7/9 anonim ***** válasza:
Igen, de ez Amerikában történt meg. Itthon lehetetlen megcsinálni.
2011. júl. 27. 14:31
 8/9 anonim ***** válasza:

14:13! Igen, ezek azok a példák, amiket sokan elhisznek, mert 10.000.000-ból 1nek sikerül, mert a másik 9.999.999-t palira vehette a cserélgetéssel.

Nem vagyok én ellene a vásárlás-eladással, de olyan ritka eset, hogy nem érdemes példaként mutogatni rá.

2011. júl. 27. 16:12
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Nah most az altalad felhozott pelda tokeletes, viszont nem szo szerint kell venni.

Ami nekem az ilyen esetekbol lejon: az gazdagszik meg akinek van esze hozza, es kitalal valami nagyszerut.

Most ez lehet a csere-bereles vagy egy ceg.

A lenyeg hogy legyen sutnivalod es itt nem az iskolazottsagra gondolok. -mondjuk az sem art, elvegre tagitja az ember vilagkepet.

2011. júl. 28. 13:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!