Körülbelül hány emberre van szükség ahhoz, hogy mondjuk 100. 000 ft meglegyen havonta, ha belevágsz a Rain Soul üzletébe?
Most terjedt el a környékemen a Rain Soul híre, és mondták, hogy van lehetőség pénzkeresésre is viszont sok emberre van szükség akik folyamatosan minden hónapban megvásárolnak 1 dobozt a termékből. Neten úgy olvastam, hogy kb 20 dobozzal ha eladsz azután kapsz 10 dollárt, szóval ha van 2 emberem akiknek megint van 2-2 és így tovább és összegyűl 20 ember akkor azok után ha minden hónapban megveszik a terméket, kapok 10 dollárt? Vagyis ahhoz, hogy ebből kijöjjön 100k ft kell kb 700 ember, ami volna 350 dollár?
Mondjuk szkeptikus vagyok ezzel kapcsolatban, csak kíváncsíságképp tettem fel a kérdést, nem hinném hogy érdemes belevágni ebbe a dologba ha nincs megfelelő ismerettségi köröd akiket meggyőzhetsz a termékről.
Én sem gondoltam volna, hogy a válaszom valakit ennyire felzaklat :)
Nem érdekel a dolog? Majd fog, hiszen az egészség nem jár alanyi jogon! Ha üzletileg nem is érdekel, de a termékekről azért szerezz be egy leírást! ( tudod, amikor jönnek a különböző betegségek, akkor a legjobbat tudd választani)
Gondold el mennyire legjobb az a termék , amit a fogyaszto nem onszantabol keres hanem tukmálják. 😂
Dehogy zaklat fel, hihetetlen hogy évtizedek után is vannak ilyen Kálmánok (a bizniszmagusok) , de legalább van min szórakozni rajtuk a szokasos mantráikkal együtt .
"Gondold el mennyire legjobb az a termék , amit a fogyaszto nem onszantabol keres hanem tukmálják."
Mi köze a kettőnek egymáshoz?? A mai napig azt kapom, hogy miért nem hallottak még erről!! Tehát, ha nem hallasz róla, akkor nem ismered....ha hallasz róla, akkor, akitől hallasz az tukmálja?? Kicsit gondolkodj is néha, nem fog fájni!
A gyárban ha bérgyártásban megy a kyani, akkor miért van több kyanis termék az előtérben, mint rain ?.-)
Csak nem fordítva áll fent a helyzet és a rain gyártat bérben a kyaninál?
Hidd el, itt borvidéken is sokat tudnak mesélni a szőlőmag hasznosításról és hatásairól, nem 5 évente ismétlődő urban legendeket, pláne nem jellemzően trollnak titulálva az embert.
De a kutatás mellett, van itt pl. piackutatási módszer képzés is. Ahol egyértelmű a "honnan fog hallani róla az ember" kifogáskezelések cáfolata, szimpla közgazdasági törvényszerűséggel.
Minden bizonnyal neked van igazad:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!