Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Körülbelül hány emberre van...

Körülbelül hány emberre van szükség ahhoz, hogy mondjuk 100. 000 ft meglegyen havonta, ha belevágsz a Rain Soul üzletébe?

Figyelt kérdés

Most terjedt el a környékemen a Rain Soul híre, és mondták, hogy van lehetőség pénzkeresésre is viszont sok emberre van szükség akik folyamatosan minden hónapban megvásárolnak 1 dobozt a termékből. Neten úgy olvastam, hogy kb 20 dobozzal ha eladsz azután kapsz 10 dollárt, szóval ha van 2 emberem akiknek megint van 2-2 és így tovább és összegyűl 20 ember akkor azok után ha minden hónapban megveszik a terméket, kapok 10 dollárt? Vagyis ahhoz, hogy ebből kijöjjön 100k ft kell kb 700 ember, ami volna 350 dollár?

Mondjuk szkeptikus vagyok ezzel kapcsolatban, csak kíváncsíságképp tettem fel a kérdést, nem hinném hogy érdemes belevágni ebbe a dologba ha nincs megfelelő ismerettségi köröd akiket meggyőzhetsz a termékről.

2018. nov. 28. 19:11
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
71%
Ebből a vacakból 1 dobozt nem fogsz tudni eladni senkinek, nemhogy 700-at minden hónapban!
2018. nov. 29. 17:24
 12/27 anonim ***** válasza:
80%
Igaz ugyan, hogy bármit el lehet adni attól függően, hogy mit tudsz vele kapcsolatban a fejekbe ültetni. Hogy, hogy nem, ezt akinek csak sikerült már teljesíteni, mind hatalmas reklámmennyiséggel és nem vészesen rossz termékkel érte el. Számtalan pénzügyi, minőségügyi és pszichológiai "apróság" húzódik meg a háttérben, minden szakterületen igen jó szakembereket alkalmaznak, így eshet meg, hogy kis előállítási költséggel adnak tömegek által jónak gondolt termékeket, megfelelő árazással, és csalódást se nagyon fognak okozni. Te melyik szakember vagy ezek közül, hogy egymagad hitelesen igényt fogsz teremteni egy nagyon pofátlanul túlárazott, teljesen szükségtelen dologra? Odaállsz a magad nevében is, ha nem elégedettek vele?
2018. nov. 29. 19:56
 13/27 anonim ***** válasza:
Itt van még a kérdező?
2019. jún. 21. 22:55
 14/27 A kérdező kommentje:
Ja de nem izgat a téma, Londonban melózok az a biztos pénz :))
2019. szept. 28. 22:25
 15/27 anonim ***** válasza:
Londonban is elérhető már a Rain üzlet! Már összesen 47 országba van kiszállítás. Most olvasom csak az eredeti kérdésed, hát nagyon félre tájékoztattak a lehetőségekről. Én szinte hetente 4-5 dobozt sima fogyasztóival adok el, dobozonként 20$-ért.. (és itt csak az új fogyasztókat említettem)
2019. okt. 4. 11:42
 16/27 anonim ***** válasza:

Ha ennyire jók az eladási statisztikád, miért kéne Angliában is nyomatni új alsó vonallal? Hihetetlen az átlátszóság...

:-)

2019. okt. 4. 11:45
 17/27 anonim ***** válasza:
Akkor olvasd el az eredeti számtanját a srácnak és rájössz, hogy a 700 emberes baromságára volt válaszom! Mi az átlátszó?? Egyszerre 47 országban indítanék alsó vonalat, ha sikerülne.. Mi ebben a furcsa?
2019. okt. 4. 21:50
 18/27 anonim ***** válasza:
Ha sikerülne.... De fél évvel később gyakorin megkérdezni, hogy itt van e meg a kérdező 😂😂"kifogàskezeléssel" meg győzködni Angliáról. Nem arra vall, hogy el lennél havazva a megrendelőkkel és a 47 országgal.
2019. okt. 5. 07:04
 19/27 anonim ***** válasza:
Nem tudom honnan veszed ezt az ostobaságot, hogy "kifogáskezelés"... Ilyen nincs! Ha neked kifogásod van, akkor azt én nem szeretném kezelni, hanem elfogadom a véleményed! A fél év miatt kérdeztem meg, hogy itt van-e az illető; ezzel mi a bajod? Azt meg csak tényként közöltem vele, hogy Angliában is működik az üzlet.. Nem tudom milyen komoly összefüggéseket vonsz le ezekből, de az sem az én gondom, hiszen az is csak egy vélemény, ami az feltételezéseiden alapszik. Még valami?
2019. okt. 5. 10:41
 20/27 A kérdező kommentje:

Látom elvagytok:D

Ahogy mondtam már nem érdekel se otthon se itt a téma :D

2019. okt. 6. 01:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!