Mik azok a gépek, eszközök, egyéb tárgyak, amiért az emberek hajlandóak fizetni azért, hogy kikölcsönözzék őket?
Figyelt kérdés
Olyan 10 és 200 ezer ft értékű dolgokra gondolok. Ja, és persze ne menjenek tönkre gyorsan a használattól.2018. nov. 19. 02:25
1/9 anonim válasza:
Talán jobb minőségű barkácsgépek. Például fúró vagy körfűrész egyáltalán nem kell napi szinten, a jó minőségű viszont drága megvenni.
2/9 anonim válasza:
Az előzőn felül még kerti gépek (láncfűrész, ágaprító).
3/9 anonim válasza:
Kicsit ugyan kilóg az ársávodból: utánfutó.
4/9 anonim válasza:
Utánfutó, az a kisebb fajta betonkeverő amit az udvarba behúznak akár autóval is.
5/9 anonim válasza:
robotkapa, évente egyszer kell 30 m2-re, ezért nem vettem külön hanem bérlek egy napra.
6/9 Bence87 válasza:
sok minden lehet, nyisd meg a Google Ads Kulcsszótervező eszközt, és írd be hogy kölcsönzés, kölcsönző.
Nekem hirtelen ilyenek jöttek ki:
dísznövény kölcsönzés
munkaerő kölcsönzés
nosiboo kölcsönzés
snowboard kölcsönzés
sífelszerelés kölcsönzés
növénykölcsönzés
sport autókölcsönzés
takarítógép kölcsönzés
esküvői ruha kölcsönzés
9/9 anonim válasza:
Amiket én az utóbbi 1 évben kölcsönöztem: takarítógép, betonkeverő, nagy alulétra, síléc, sífelszerelés. De nyilván helyzetfüggő. Amikor épp esküvő előtt voltunk, akkor asztalokat, székeket, székszoknyákat, étkészletet kölcsönöztünk. Gyerek mellett bébiőrt, meg babamérleget, most építkezünk meg síelünk :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!