Az emberek hajlandóak lennének vajon könyveket cserélni egymással? (Üzleti könyvek, magánemberként)
Szegeden tanulok, és sokkal nagyobb a tanulási "ehsegem" mint a pénztárcám jelenleg. Arra gondoltam, hogy könyvcserékkel kölcsönösen segíthetnénk egymásnak.
Írtam is ezzel kapcsolarban 2 embernek, viszont idáig nem jött össze.
Az emberek miért nem szeretik kiadni a saját könyveiket a kezükből? Nem tudom hogyan valósítsam meg.
Én azért nem, mert sosem kapom vissza őket. Ma már elvből nem adok kölcsön semmilyen könyvet senkinek, emiatt. Legfeljebb akkor, ha nem gond, hogy akkor látom utoljára.
Amúgy meg ott a könyvtár.
Megveszed, elolvasod, eladod.
Nemrég vettem olyan könyvet, üzleti könyvet, amit eleve tudom, hogy elovasás után el fogom adni.
Nem, nem lehet letölteni sem. Mivel igen keresett könyv és csak néha bukkan fel egy-egy példány, ezért min. annyiért meg fogják venni, mint amennyiért én megvettem :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!