Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Ha van hitelem magánemberként,...

Arnold1111 kérdése:

Ha van hitelem magánemberként, vállalkozásom pénzének ehhez lesz köze?

Figyelt kérdés
vállalkozói számlához pl hozzá nyúlhatnak-e? vállalkozás eszközei lefoglalhatóak-e? egyébként egy 5 éve rendszeresen magas összeggel fizetett tartozásról van szó, ami sajnos végrehajtás címszó alatt történik mert anno fél évre megszorultam, vagyis azóta minden hónapba vastag összeg esik le a banknak is és a végrehajtónak is, akarhatnak e ennél többet mert amúgy ez nekik egy aranytojás, lehetővé teszik e ezt a jogi dolgok?
2016. jún. 14. 09:45
 1/2 anonim ***** válasza:

Nem írtad, hogy milyen vállalkozásról van szó?

Pl. az egyéni vállalkozó teljes vagyonával felel a vállalkozásért (nem különül el, hogy cég -magánember), a BT-nél a beltag felel a vagyonával.

2016. jún. 14. 10:46
 2/2 A kérdező kommentje:
Szia. egyéni vállalkozásra gondoltam, de nem tudom szerinted érdemes lenne másba gondolkodni? kft-nél látom hogy 2 év alatt pl 3 millió tőke kell, lenne pl előnyőm ha mondjuk ebbe gondolkodnék? egy széleskörű filmgyártással foglalkozó dolog indulna. Köszi.
2016. jún. 15. 11:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!