Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Dísznövénykertésznek tanulok...

Dísznövénykertésznek tanulok és szeretnék dísznövénytermesztéssel foglalkozni. Tudnátok benne segíteni?

Figyelt kérdés
Hogyan tudok elindulni ezzel? Mik kellenek hozzá? A hagymákat, magokat honnan érdemes felvásárolni? Hogyan tudom majd eladni a termesztett növényeimet?

2018. szept. 21. 09:51
 1/7 anonim ***** válasza:
43%
Kertészmérnöki diplomát leteszed, felveszel egy kövér hitelt és nyitsz egy dísznövény iskolát.
2018. szept. 21. 10:20
 2/7 A kérdező kommentje:
Én nem kertészetet akarok nyitni hanem termeszteni, szaporítani szeretném a növényeket.
2018. szept. 22. 07:24
 3/7 anonim ***** válasza:
a kérdésben azt írtad hogy hagymákat felvásárolni akarsz. Akkor most mégis inkább szaporítani akarsz? Ellentmondasz saját magadnak.
2018. szept. 22. 07:30
 4/7 A kérdező kommentje:
Vagy ezt vagy azt. De ha nem a kérdéseimre válaszolsz akkor minek írsz ide? Én csak segítséget szerettem volna kérni nem kioktatást. :(
2018. szept. 22. 12:03
 5/7 anonim ***** válasza:

Hát ha megszerzed ezt a végzettséget,akkor kezdj el ebben a szakmában dolgozni.

Mondjuk kertészetekben...illetve menet közben tanulhatsz kertészmérnöknek is.

Ne haragudj de Magyarország nem Dánia vagy Hollandia ahol a növényekkel foglalkozó munkaerőre nagy igény van.

Itthon ez sajnos nem működőképes.

Hosszútávon ha valóban ennyire rajongsz a növényekért akkor a kertészmérnök legyen a cél.

2018. szept. 23. 15:45
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

És sok sok év gyakorlat,amit specifikus helyeken tudsz megszerezni.

Növényeket bárki tud szaporítani magokból.

2018. szept. 23. 15:47
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2018. szept. 23. 16:05

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!