Dísznövénykertésznek tanulok és szeretnék dísznövénytermesztéssel foglalkozni. Tudnátok benne segíteni?
Figyelt kérdés
Hogyan tudok elindulni ezzel? Mik kellenek hozzá? A hagymákat, magokat honnan érdemes felvásárolni? Hogyan tudom majd eladni a termesztett növényeimet?2018. szept. 21. 09:51
1/7 anonim válasza:
Kertészmérnöki diplomát leteszed, felveszel egy kövér hitelt és nyitsz egy dísznövény iskolát.
2/7 A kérdező kommentje:
Én nem kertészetet akarok nyitni hanem termeszteni, szaporítani szeretném a növényeket.
2018. szept. 22. 07:24
3/7 anonim válasza:
a kérdésben azt írtad hogy hagymákat felvásárolni akarsz. Akkor most mégis inkább szaporítani akarsz? Ellentmondasz saját magadnak.
4/7 A kérdező kommentje:
Vagy ezt vagy azt. De ha nem a kérdéseimre válaszolsz akkor minek írsz ide? Én csak segítséget szerettem volna kérni nem kioktatást. :(
2018. szept. 22. 12:03
5/7 anonim válasza:
Hát ha megszerzed ezt a végzettséget,akkor kezdj el ebben a szakmában dolgozni.
Mondjuk kertészetekben...illetve menet közben tanulhatsz kertészmérnöknek is.
Ne haragudj de Magyarország nem Dánia vagy Hollandia ahol a növényekkel foglalkozó munkaerőre nagy igény van.
Itthon ez sajnos nem működőképes.
Hosszútávon ha valóban ennyire rajongsz a növényekért akkor a kertészmérnök legyen a cél.
6/7 anonim válasza:
És sok sok év gyakorlat,amit specifikus helyeken tudsz megszerezni.
Növényeket bárki tud szaporítani magokból.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2018. szept. 23. 16:05
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!