Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Lenne igény beszélgetőszobára?

Lenne igény beszélgetőszobára?

Figyelt kérdés

Olyan lenne mint egy ilyen kis klubszoba, kényelmes fotelekkel, vagy kanapékkal kb 10-12 fő számára, középütt asztal, amire ki lehetne rakni italokat, rágcsálnivalót.

Facebookon lehetne megszervezni a különböző témájú beszélgetéseket, vitákat is akár. Zenét lehetne hallgatni, lenne egy bazinagy tv is.

Be lennének osztva, hogy milyen nap mettől meddig milyen témájú beszélgetések lennének. Lehetne ismerkedni, barátkozni, külön privát klubokat létrehozni, és ők mindig együtt vennék ki külön a szobát pár órára.

Mondjuk óránként 500 ft lenne fejenként az ár, és ebben benne lenne egy kis üdítő, és rágcsálnivaló is.

Különféle érdeklődési körű embereket,vagy akár különféle gondokkal kűzdő embereket lehetne így összehozni, és kibeszélhetnék magukból azt ami a szívüket nyomja, de csak kisebb barátiasabb légkörben.

Lenne egy beszélgetésvezető ember, aki jól kommunikál, és beszélgetésre ösztönzi az embereket, ha nem indulna könnyen a beszélgetés.

2018. szept. 11. 11:53
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
30%
Akkor ha már ennyi pénzt, gondolom milliókat beleoltel akkor indítsd el
2018. szept. 11. 13:23
 12/22 anonim ***** válasza:
77%

Vak vezet világtalant :D Most komolyan, mi a tökömért ülnék le beszélgetni 10 idegen szerencsétlennel a párkapcsolatomról? Az ennek az oldalnak a lényege, hogy bárki idevetődhet, néhány percben megoszthatja anonim módon a gondolatait és kész. Nézelődhet különböző témákban. Ha innen összeültetnél 10 random embert a migrációról beszélgetni, vagy meg sem mernének mukkanni vagy fél órán belül elvágnák egymás torkát - társaságtól függően :D

Teljesen értelmetlennek látom. Ami elképzelhetőbb kis csoportos előadás, fórum, de ezek meg működnek. A barátok meg amúgy is összeülnek néha és beszélgetnek random témákról, ezt hívják baráti sörözésnek.

2018. szept. 11. 14:39
 13/22 A kérdező kommentje:

Nem innen kell összeültetni embereket. Én inkább normális emberekre gondoltam, akik tudnak viselkedni, és van igényük arra, hogy akár idegenekkel is megoszthassák a gondolataikat, örömüket, bánatukat. De lehet ismerkedni, így nem lesznek egy idő után idegenek egymás számára.

Nyilván nem a magadfajtákat akarom meggyőzni, kedves utolsó válaszoló, mert az lehetetlen lenne.

2018. szept. 11. 14:55
 14/22 anonim ***** válasza:
50%
Nyisd meg, de ha 500 lesz egyorara akkor csúnyát taknyolsz
2018. szept. 11. 14:57
 15/22 A kérdező kommentje:
Ja, és nem mindenkinek vannak barátai, és nem mindenki szereti a sört. De igénye lenne arra, hogy valakivel beszélgessen.
2018. szept. 11. 14:58
 16/22 anonim ***** válasza:
73%
Nyisd meg milliárdos leszel belole
2018. szept. 11. 15:02
 17/22 A kérdező kommentje:
Köszi, igyekszem. A válaszokat is köszönöm mindenkinek!
2018. szept. 11. 15:12
 18/22 anonim ***** válasza:
76%

Miért lenne lehetetlen engem meggyőzni? Mert vannak értelmes ellenérveim? Meg sem próbáltál meggyőzni, pedig én legalább érdemben próbáltam válaszolni.

"Én inkább normális emberekre gondoltam, akik tudnak viselkedni, és van igényük arra, hogy akár idegenekkel is megoszthassák a gondolataikat, örömüket, bánatukat."

- Egy idegent miért érdekelne az örömöm, bánatom, ha nem is ismer? Az együttérzés alapja pontosan a kötődés. Ez nem így működik.

"De lehet ismerkedni, így nem lesznek egy idő után idegenek egymás számára." Igen, például egy közös hobbi, vagy munkahely alkalmas erre, mert van a beszélgetésnek alapja.

Persze lehet szervezni egy-egy témára tematikus esteket, ilyen például a könyvklub, vagy még amire te gondolsz, az lehet egy vitakör. Sörözni sem muszáj, példa volt, lehet teázni is. Ezek kisebb sikerekkel, de működnek, tehát még mindig nincs semmi áttörő az "ötletedben". Nincs meg az a prémium, ami miatt tagja szeretnék lenni egy ilyen csoportnak. Vannak pl. randiestek, oda ismerkedni mennek az emberek. Vannak üzleti körök, ahova nagyon nehéz és drága bekerülni, oda is céllal megy az ember.

Akik "normális emberek, akik tudnak viselkedni", azoknak vannak barátaik akikkel beszélgetnek és azt isznak amit akarnak. Aki pedig híján van barátoknak, az nem egy ilyen helyen fog/tud ismerkedni (hanem pl. közös hobbi, ahogy már mondtam).

Nem azt mondom, hogy nem működne amit leírsz, hanem azt, hogy ezek tök természetesen működnek, vagy ingyen, vagy zártkörűen, de abban, amit leírtál semmi fantázia nincs.

2018. szept. 11. 16:01
 19/22 anonim ***** válasza:

Az előzőnek igaza van, talán annyi kiegészítés, hogy:

-lakatrandin pl. már 2-er voltam, de soha többet

Az első alkalommal 32 nőre 57 pa444li jutott, ebből a 32-ből 5 nézett ki vonzóan, velük beszélgettem is, mint kiderült 4 pr*444*sti volt az ötödik meg szervező és férjezett!

Második alakalommal 17 nő és 48 fé444rfi, a 4 pr4444*sti ismét eljött kuncs**4444*ftot vadászni.

-villámrandin 7 nő volt, nekik jutott 30*5 perc randizgatásra, a 4 korábbi pr**444*stiból 3 itt volt ismét, plusz 2 szervező is be444ült a nők közé, hogy néhányan azért legyenek. Tényleges párkeresők száma 2, mindez jutott 30 férfira!

Első hölgy szerintem olyan 170-200kg, másik 50 körüli cig444ny anyuka 11 gyerekkel és ő max 25 éves korig keres palit :)

Megvártam az ebédet, megettem és leléptem!

-Befektetőkereső napon is voltam már, 150 résztvevő, de befektető sehol. Haverom vett 2 jegyet a cégéhez akart befektetőt találni, de az üzlettársa lebetegedett, így meghívott engem, meg persze én voltam az aki vitte kocsival. Viszont az ebéd és a hidegtálak nagyon finomak volta, másnapra viszont kaptam egy f444sza hasm444nést és nem én voltam ezzel az egyedüli.

-Haverom szintén rávett vegyek részt egy feltalálós 2 napos konferencián, ahol innovatív dolgokat mutatnak be, mivel a Balatonnál volt, belementem. A szállást nem fizettük, sátraztunk, napi 2 étkezés viszont járt a jegyhez, az finom volt.

Első nap 2 órányi semmitmondó előadások, ebéd 10/10-es, szaunázási és massz444s ingyen a szállodában, mint később kiderült ez csak a szállót is igénybe vevőknek járt volna. Este 1 órányi semmitmondó 5 perces bemutatkozások, felmentek a pódiumra az előadok és 4-5 percet beszéltek magukról, este nyitott büfé, koktélozás.

Másnap bőségtál reggeli a menő manók kronológiai előadást tartottak a feltalálásról, az őskortól napjainkig, majd jött a kedvenc részem az ebéd. Utána meg randomra felhívták a pódiumra a résztvevőket, hogy beszéljenek az üzletükről, ötleteikről, engem nagyon kispéciztek maguknak 2-er adtak mikrofont és egyszer feltettek a kivetítőre is. Próbált óvodásokat is megszégyenítő taktikával arra sarkalni menjek ki és beszéljek, ne legyek gyáva, besz***ri, stb. szöveggel... hát ha ennyire akarták kimentem.

Én viszont arról beszéltem, hogy semmiben nem feleltek meg a 2 nap alatt a meghirdetett programnak, nem hallottunk semmi újdonságot, nem voltak technológiai bemutatok, sem pedig innovációs ötletek, sem pedig... 10 perc után hívták a biztonságiakat és kidobattak, de visszafizették a részvételi díjunkat :)

-Permakulatúrás gazdaság megnézésén is voltam, ahol a komposztkazánt is ismertették volna, értéke egyenlő volt a nullával, ott is kicsaptam a balhét és visszakértem a belépőt. Elvárták volna, hogy 45°C-ban 7 órán keresztül talicskázzuk a trágy***t és a faforgácsot, rakjuk gúlába és fizessünk is, majd vásároljunk náluk innivalót és ebédet.

-Gróf Spanyolra keressetek rá, az ő előadására poénból mentem el direkt, hogy a kérdésekkel szétbombázzam, 5-6 percig bírta aztán kidobatott az embereivel :)

-Beszélgetés az egészségről, életről, étkezésről előadás volt nálunk a községi házban, előtte rákerestem és kiderült Zept***r ügynökről van szó. Bajkeverő üzemmód ON!

Elkövetett egy hibát nem hozott kidobó embert, jól bírta a kérdéseket és csak 15 perc után távozott!

-----

Kérdező, ha beindul az üzleted, küldj egy üzenetet, amennyiben időm engedi megyek beszélgetni én is!

2018. szept. 12. 07:16
 20/22 anonim ***** válasza:
10 perc szenvedés a tr444gárság szűrővel!
2018. szept. 12. 07:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!