Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Saját vállalkozás egy introver...

Saját vállalkozás egy introvertáltnak?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Szeretnék saját vállalkozást indítani a jövőben.

Introvertált vagyok.Nem szeretem a tömeget. Jelenleg 3 műszakban dolgozom, de kész pokol az emberek miatt.

Lehet esélye saját vállalkozásra egy ilyen embernek is, mint én? És ha igen, mik a pontos feltételek?

2018. aug. 15. 12:06
 1/4 anonim ***** válasza:
De unalmas már ez a kérdés.... Mihez értesz mégis? Vállalkozni bármi vállalkozhat..... Kutyát nem érdekli a személyiséged, ha jó munkát végzel.
2018. aug. 15. 12:55
 2/4 anonim ***** válasza:
Azért az introvertált személyiségnek is vannak fokozatai.. Ha erősen introvertált vagy, akkor nem biztos, hogy gondolkodnék saját vállalkozásban. Ha vállalkozol, velejár, hogy egyszerre több dologgal kell foglalkoznod, gyorsan kell döntened, mert nincs időd elmerengeni minden aprócseprő dolgon, plusz jól kell tudnod kezelned az embereket is, mert vevőid, ügyfeleid, alkalmazottaid vannak, akikkel tudnod kell bánni. Nagy vonalakban ezekkel lehet problémád. Ezt onnan tudom, hogy introvertált vagyok és 2 cégem van. Viszont van jó hírem is, előnye is lehet, hogy introvertált vagy, például egy döntés meghozatalához nincs szükséged visszacsatolásra, vagy megerősítésre. Én nagyon rendszerető vagyok, ez jól jön a cég szempontjából, mindennek utánanézek, minden eshetőséget figyelembe veszek és továbbgondolom egy-egy döntés vagy változtatás következményét, persze ennek már nem biztos hogy köze van az introváltságnak. Na mindegy, nem is akartam ilyen sokat írni. Ja még egy dolog, csak olyan területen kezdj vállalkozni, amihez értesz és van rálátásod, mert ellenkező esetben rossz vége lehet..
2018. szept. 12. 21:54
 3/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszod. :)

Enyhén vagyok introveltált.

Elárulnád neked hogy sikerült elindítani a saját vállalkozásodat? :)

2018. szept. 13. 13:09
 4/4 anonim ***** válasza:
Jött egy lehetőség, nagy volt a kísértés, hogy mindenféle okot keressek, hogy miért ne próbáljam meg, de ezeken túltettem magam. Hozzáteszem nagy rizikó volt, mert nem származom gazdag családból, amit összekuporgattam 28-29 éves koromig, mindent feltettem erre.. Ha nem jön össze, az egyenlő lett volna a totális csőddel, de szerencse mellettem állt, igaz, hogy eleinte 65-70 óra munkával hetente. Minkét cég kereskedelmi szegmensben ténykedik egyébként.
2018. szept. 14. 11:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!