Vállalkozó vagyok és Kínából szeretnék berendelni egy 500. 000 Ft-os csomagot. A pénzt PayPal-en keresztül utalnám. Mennyire biztonságos ez?
Rendben, nagyon köszi Bence87!
Köszi neked is, bár nem hinném, hogy egy félmilliós üzlet olyan hű de komoly lenne egyébként... ez mintha inkább a Te nagy komolyságodat csorbítaná. Persze, hogy érdeklődöm a gyakorin, ha már ez a célja, komolyabb dolgokban is kaptam itt már segítséget, vagy csak egy jó kiindulópontot, ahonnan magam már tovább tudok haladni. Ez egy mentőöv a sok közül, természetes, hogy esélyt adok neki, hátha bejön alapon. Végül is a kérdésemre meg is kaptam a választ. Nem csak itt érdeklődtem egyébként, de általában itt gyorsan kapok legalább irányt mutató válaszokat. Köszönöm neked még1x, csupán azt sajnálom, hogy a segítőszándékodat kikötésekhez szabod, azaz azért nem voltál képes segíteni egyből, helyette beszólni és kötözködni, mert nem vagyok számodra komoly, ergo minek is rajtam segíteni. :D Tulajdonképpen az a bajom, hogy az emberek alapreakciója pontosan ez, amit itt bemutattál Te is. Egyszerűbb és emberségesebb lett volna, ha rögtön segítesz vagy csak lapozol tovább.
Mindenesetre köszönöm az idődet és a választ amit adtál!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!