Mennyire biztonságos előreutalni 600. 000 Ft-ot Kínába PyPal-en kersztül?
Minek írsz ide, ha fogalmad sincs a PayPal működéséről? Én utána néztem, sokat olvastam róla. Ezek alapján a PayPal-nek van egy vita rendezéses szolgáltatása, amihez akkor lehet folyamodni, ha gond van a rendelt termékkel, vagy nem érkezett meg. Ezt többféleképpen is lehet bizonyítani, ha nem érkezett meg, akkor pl. a csomag nyomkövetési számát kell megadnod a PayPal ügyfélszolgálatnak, aki ellenőrzi, hogy tényleg nem érkezett e meg a csomag. Az olvasottak alapján nagyon megnyerő a PayPal, azért írtam ki ezt a kérdést, hogy hátha valaki megosztja velem a gyakorlati tapasztalatait is, mert akkor érezném teljesen biztosnak.
Nem értem minek írtál ide, mikor fogalmad sincs az egészről, de biztosan jól esően dőltél hátra a napi rosszindulat adagod és az ostoba okoskodásod kiélése után! Pacsi...
Arról írkálj, hogy mit csinálsz ha tégla van a csomagban vagy hibás a termék? Nyomkövető szám lesz megnyugodhatsz, a többi esetről írkáljál, hogy mit csinálsz ha hibás vagy ha 1 hét múlva tönkremegy, vagy más termék van a csomagban.
De a kínai biztos benyeli minden alkalommal a 600 ezres bukót te azt állítod hogy hibás volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!