Szerintetek mennyire lenne biztonságos nagyobb összeggel (2M Ft) meglátogatni ezt a rendezvényt?
Egy régebbin már voltam és akkor elkövettem azt a hibát, hogy nem vittem magammal túl sok készpénzt és az órát, amit kinéztem, az orrom elől vitték el. Az eladó foglalót sem volt hajlandó elfogadni.. ATM meg nem volt járható út.
Szóval izgulok egy kicsit.. és úgy néz ki, barátnőm tud csak elkísérni. Mit tanácsoltok? Ti hogyan oldjátok meg azokat a helyzeteket, amikor nagyobb összegben, készpénzért vásároltok valamit?
Én is tudnék utalással fizetni, nem erről van szó. De nem akarok, mivel a navnak semmi köze, mit veszek ennyiért..:)
Illetve vasárnap lévén nem menne át rögtön a pénz, ráadásul nem egy gyakori banknál van számlám, amire lenne esély, hogy az eladó is pont ott van..
Nyolcadik.
Szerinted hány ember ismeri fel, hogy a zsebedben/táskádban van kétmillió? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!