Nagyjából mennyibe kerül egy étterem/pizzéria konyhájának a berendezése?
Pár millió.
Csak a pizzasütő néhány százezer. Ipari fritu, rostlap, saválló asztalok, felszerelések...
Hogy milyen gépek kellenek, az attól függ, mi van az étlapon, mit kell csinálnia a konyhának. Van-e menü, vagy csak a'la carte...
Most akkor étterem vagy pizzéria?
Engedélyeztetése, berendezése ég és föld.
Aki nem ért hozzá valóban hamar roló alá kerül. De legalább jól meg tudod úszni a dolgot ha csődbement vagy végrehajtás alá került üzletek berendezéseit tizedaron beszerzed.
Melegkonyhás egység kialakításának feltételei:
Új áron 10-15 millió is lehet
Pizzéria kialakításának feltételei:
kiszállítással:
új áron 4-5 millió is lehet
Navos árverésen, jofogason, vaterán nézz szét, vannak üzleti berendezések jó áron én speciel így 400.000-ből nyitottam meg pizza, hamburger, frissen sültek, tortilla, hotdog, grill szendvicsek, stb. egységet ;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!