Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Melyik MLM (ek) -be lépjek be?

Melyik MLM (ek) -be lépjek be?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy sokan nem szeretik ezt a fajta üzletformát, de nekem sok jómódú ismerősöm van, szóval szerintem sikeres tudnék lenni ebben.

Igazából arra gondoltam, hogy egyszerre több MLM-be is érdemes lenne belépni, és akkor ugyanazoknak az embereknek több dolgot is értékesítenék, sokszorosan jönne a jutalék.

Illetve tudom, hogy ha valaki "beszervez" engem, akkor kap utánam is jutalékot. Na most lehet, hogy ez pofátlanság, de én olyanokat keresek, akik ezen jutalék egy részét nekem visszacsorgatnák. :)

2018. máj. 31. 18:29
1 2 3
 21/21 Kenyer79 ***** válasza:

A legnagyobb probléma ott van, hogy az MLM-re mindenki tukmálós kenceként gondol :D

Ez azért van, mert ezzel van tele a net. otthon ülő anyukák, iskolázatlan szerencsevadászokat láttok mindenhol.

Az MLM ennél sokkal több. Csak a minőségi hálózatokhoz rengeteg engedély, tanulás kell, amit már nem szeretnek bevállalni az emberek.

Igen, ezekkel a szolgáltatásokkal/termékekkel meg lehet keresni a jómódú ismerősöket is. Miért? mert azért jómóduak, mert látják a jó üzleti lehetőséget.

Na ezeket az MLM-eseket nem fogod megtalálni a "dolgozz otthonról" csoportokban :D

Jah, és nem, senki nem fogja átadni a jutalék különbözet fikarcnyi részét sem.

A Tesco se dob vissza neked pénzt, mert ott vásárolsz a haveroddal :D

2019. jan. 1. 14:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!