Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Melyik MLM (ek) -be lépjek be?

Melyik MLM (ek) -be lépjek be?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy sokan nem szeretik ezt a fajta üzletformát, de nekem sok jómódú ismerősöm van, szóval szerintem sikeres tudnék lenni ebben.

Igazából arra gondoltam, hogy egyszerre több MLM-be is érdemes lenne belépni, és akkor ugyanazoknak az embereknek több dolgot is értékesítenék, sokszorosan jönne a jutalék.

Illetve tudom, hogy ha valaki "beszervez" engem, akkor kap utánam is jutalékot. Na most lehet, hogy ez pofátlanság, de én olyanokat keresek, akik ezen jutalék egy részét nekem visszacsorgatnák. :)

2018. máj. 31. 18:29
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
47%

Első hiba: ha valaki tehetős, az még nem garancia arra, hogy vásárolni fog csak azért, mert van miből. Az emberek azt veszik meg, amire szükségük van.

Megkereshetsz te engem a legjobb cipővel is, ha pl amputálták mindkét lábamat, nem fogok vásárolni.

Második hiba: a harácsolás. Pl megkereselnegy lakástakarékbajánlattal, majd két mondat közt rámsózol egy aloe vera gélt, kár be is fejeztük a beszélgetést és számomra elszállt a hitelességed.

Az mlm alapvetése a toborzás. Ahhoz nem árt, ha meg tudsz győzni arról, hogy amit csinálsz, azzal jól lehet keresni. Ha ezer dologgal foglalkozol, nem ezt fogod sugározni. A leendő partnereid pedig nagyrészt ügyfeleidként kerülnek látótérbe.

És még csak a legordítóbb hibákról beszéltem.

Szerintem másoknak (és magadnak is) azzal teszed a legjobbat, ha nem vágsz bele.

2018. jún. 15. 13:14
 12/21 anonim ***** válasza:
30%

Ne higgy a vészmadaraknak.

Tanulni tanulni tanulni Lenin!!!

2018. jún. 15. 13:19
 13/21 Ewy23 válasza:
Mindent meg lehet tanulni, abba az MLM-be lépj be ahol szinte mindennel tudsz azonosulni. Én most másodállásban dolgom ebben és eddig nagyon megéri. Ha vállalkozói hozzállásod van határ a csillagos ég ;)
2018. szept. 25. 20:53
 14/21 anonim ***** válasza:

Egyikbe se. A Ponzi-sémák mindegyike átverés, függetlenül attól, minek akarják ezt eladni neked.

Az ismerőseid pont azért jómódúak, mert nem nyamvadt Ponzi-sémáktól reméltek pénzt, kötve hiszem, hogy bármit akarnának venni tőled.

2018. szept. 26. 23:29
 15/21 anonim ***** válasza:

A Ponzi-séma és az MLM két, egymással össze nem hasonlítható, egymásra nem hasonlító dolog.

Csak alapvetésként. Előbbi illegális, börtön jár érte. Utóbbit ma már egyetemeken is tanítják, hisz a legmodernebb, legigazságosabb értékesítési rendszerek egyike.

2018. okt. 17. 02:34
 16/21 anonim ***** válasza:

A Ponzi-sémából jött létre az MLM, ott kezdődik a mese...

A többi az csak körítés és handabanda.

2018. okt. 17. 12:13
 17/21 anonim ***** válasza:

Kb. annyi a hasonlóság, mint egy valódi, képzett orvos és egy kuruzsló között.

A többi "csak handabanda".

Az, hogy te miben hiszel, szerencsére nem befolyásolja a tényeket.

2018. okt. 19. 00:52
 18/21 anonim ***** válasza:
Csak itt az mlm esek nagy része a képzetlen "kuruzsló" :D
2018. okt. 19. 12:31
 19/21 anonim ***** válasza:
#18 Ha eredményeket akar valaki, akkor bizony tanulni kell. Még az előtt, hogy elindul az üzletben. Merthogy azt is meg kell tanulni, hogy milyen ismérvek alapján érdemes ( = kell) céget és szponzort választani. Utána pedig a szakma összes többi részét. A jó hír viszont az, hogy azért vagyunk mi, mentorok, hogy végigvezessünk az úton.
2018. okt. 20. 14:21
 20/21 anonim ***** válasza:
So much for "mindenki számára nyitva álló lehetőség"...
2018. okt. 20. 14:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!