Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Mennyi idő alatt készül el...

Mennyi idő alatt készül el egy webshop?

Figyelt kérdés
Dolgozom egy egyéni vállalkozónak, akinek van egy üzlete is és egy webshopja is. Viszont kb. 1 éve felvett egy webfejlesztőt, aki azóta csinálja az új webshopot. Én fél éve kerültem oda, a termékek 90%-t én töltöttem fel, képeket stb-t mindent. És maga a honlap még m,indig nincs kész teljesen. Ez szerintetek normális? Mert szerintem azért ez túlzás, hogy ennyi ideig csinálja, mert a kinézete részt kb. más holnapokról másolja le (forráskódban is látszik).
2018. ápr. 8. 16:34
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Nem tömegcikk, de azért van forgalom, 1-3 millió havonta az, ami a termékek eladásából bejön (a webshopon és az üzletben). De akkor ezek szerint ez nem normális hogy ennyi ideig tart megcsinálni ezt.
2018. ápr. 8. 20:20
 12/17 anonim ***** válasza:

Kb az ilyen volumenre mondom azt, hogy felesleges erre ennyit költeni.

Ez egy kisbolt forgalma kb....

2018. ápr. 8. 21:12
 13/17 A kérdező kommentje:
Akkor nem értem a logikáját a főnöknek, hogy ez miért volt jó. Engem különösebben nem érint a dolog, mert én már csak fél évig maradok itt, csak folyton ezen gondolkozom, hogy minek költ ennyit erre. Na jó, csinál ez a webfejlesztő emellett még ilyen facebookos hirdetéseket is, de ahogy látom, azt is napokig csinálja, hogy képeket szerkeszt. Meg nézi a statisztikát, hogy mennyien látogatják a honlapot (mármint a régit, az új, amit csinűl még nem indult el)
2018. ápr. 8. 22:20
 14/17 anonim ***** válasza:
WIX és egyéb más oldalak Olyan 99 ezer ft évente adnak webshopot, fizetési rendszerrel, saját domainnel, neked csak kattingatni kell, hogy mit szeretnél.
2018. ápr. 10. 21:01
 15/17 DnPlymn válasza:
Ha belinkelnéd az oldalt, talán nem csak találgatások lennének a válaszok.
2018. ápr. 12. 14:39
 16/17 A kérdező kommentje:
Nem linkelem be, ennek a találgatás a célja
2018. ápr. 12. 20:44
 17/17 anonim ***** válasza:

Akkor ez olyan kérdés, hogy

"mennyibe kerül egy autó?"

aztán válaszoljál vazze...

50 ezer forinttól 500 millió forintig lehet autót venni

na, a webshop is hasonló téma

2018. ápr. 13. 00:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!