Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Mennyi idő alatt készül el...

Mennyi idő alatt készül el egy webshop?

Figyelt kérdés
Dolgozom egy egyéni vállalkozónak, akinek van egy üzlete is és egy webshopja is. Viszont kb. 1 éve felvett egy webfejlesztőt, aki azóta csinálja az új webshopot. Én fél éve kerültem oda, a termékek 90%-t én töltöttem fel, képeket stb-t mindent. És maga a honlap még m,indig nincs kész teljesen. Ez szerintetek normális? Mert szerintem azért ez túlzás, hogy ennyi ideig csinálja, mert a kinézete részt kb. más holnapokról másolja le (forráskódban is látszik).
2018. ápr. 8. 16:34
1 2
 1/17 A jó édes ***** válasza:
39%
bolthely.hu-n vagy a shop.unas.hu-n kulcsrakész webshopokat lehet venni. Nem értem ehhez minek saját webfejlesztő.
2018. ápr. 8. 16:45
 2/17 anonim ***** válasza:
29%

Ingyenes forráskóddal és motorral termékekkel,free, vagy egyedi skienkkel, ászf-el, két hét volt maximum amiket csináltunk anno pár ezer forintokért.

Az adatvédelmi nyilvántartási azonosító kerülhet több időbe, míg megérkezik.

2018. ápr. 8. 17:05
 3/17 A kérdező kommentje:
Azért ezeknél az ingyenes weboldalaknál jobban néz ki, mert azért komoly az oldal és igényes, de azért az 1 évet kicsit túlzásnak tartom, pláne, hogy rendes 8 órában dolgozik itt és kap érte, tehát ha azt nézzük a főnök már 1,5 milliót ráköltött. Na ennyit azért nem ér.
2018. ápr. 8. 17:19
 4/17 anonim ***** válasza:
56%

Attól függ, hogy mit kell fejleszteni... hogy valami ingyenes szrt áthegeszteni kicsit, vagy komolyabb fejlesztéseket is...

Egy webshopnak meg a motorja eléggé lényeges, meg sok minden egyéb, amikre átlag halandó nem lát rá...

Amúgy meg kapásból hiba volt erre felvenni valakit. Meg kellett volna bízni valakit vagy céget hogy csináljanak neki webshopot szerződéses alapon, nem pedig felvenni napi 8 órában...

Amúgy simán el tudom képzelni azt is, hogy béna fszt vettek fel, meg azt is, hogy egy profi se tudná ennyi idő alatt megcsinálni ha ezernyi cuccost kell belefejleszteni és állandóan machninálások és továbbfejlesztések vannak (bár azt úgyse fizetnétek meg, meg úgyse tudnátok eldönteni ki a profi és ki nem...)

2018. ápr. 8. 17:42
 5/17 anonim ***** válasza:
29%

Na, most olvasom csak...

"1 évet kicsit túlzásnak tartom, pláne, hogy rendes 8 órában dolgozik itt és kap érte, tehát ha azt nézzük a főnök már 1,5 milliót ráköltött."

wtf ? ha ő ráköltött 1,5 millát, akkor a nettó bére a csávónak a fele, 750k, ami 12 hónapra vetítve lófsz, de ha nettóban kapott 1,5 millát eddig, az is lófsz

2018. ápr. 8. 17:43
 6/17 anonim ***** válasza:
18%
Totál nem vagytok képben
2018. ápr. 8. 17:43
 7/17 anonim ***** válasza:
29%

Amúgy van olyan webshop, amit milliókért lehet lefejleszteni úgy, hogy be is jön az ára.

De egyébként más fejlesztő nem szívesen kotorászna más szrában, szóval... vagy toljátok ezt a szr irányt tovább, amit elkezdtetek, vagy kukázzátok az egész eddigi projectet a francba és újabb 7 számjegyű összegért megbíztok valakit, aki megcsinálja azokat a fejlesztéseket hónapok alatt.

(persze simán kifoghattok egy béna fszt is, aki annyiért egy szrt sóz a nyakatokba úgy, hogy fogalmatok sincs róla)

2018. ápr. 8. 17:46
 8/17 A kérdező kommentje:
A 1,5 milliót úgy értettem, hogy annyi volt a webfejleszto fizetése ez idő alatt, na jó picit több. Én nem értek a "motor" részéhez, hogy az mit jelent hogy komoly. Opencartos amugy
2018. ápr. 8. 18:42
 9/17 A jó édes ***** válasza:
29%
Na ja, csak a nettója meg a szuperbruttója között közel kétszeres az eltérés. Ha 1,5 milliót hazavitt fizetésként, az a cégnek simán belekerült 3 millió forintba. Annyiért meg már bármely szolgáltatónál a feneketeket kinyalták volna.
2018. ápr. 8. 19:14
 10/17 anonim ***** válasza:
29%
Az opencart ingyenes .Ha jó a termék és eladja magát, feleleges milliókat költeni rá. Nekem éves szinten milliókat forgalmazott az oscommerce is meg az opencart is.Nem azon múlik, hanem a termék piacképességen. Tömegcikkre meg felesleges milliókat költeni, meg e-marketingre.
2018. ápr. 8. 19:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!