Deviantarton hogy tudnék eladni digitális rajzot? Hogy működik?
Figyelt kérdés
Szóval, nem rég megláttam, hogy elég érdekes khm rajzokat szoktak eladni, amiért talán sokat is kérnek mint amennyit érne az a digitális rajz.. és még is vevők rá. No hát akkor gondoltam én is megpróbálkoznék hasonlóval,
de sajna nem tudom hogy működik ez.
Valakinek személyes tapasztalata?
Vagy hogy egyáltalán milyen kategória mennyit ér?
A háttérrel együtt hogy kezeljem? Hogy kell egyáltalán ki írni?
sos.
Köszi előre is!
2018. márc. 7. 11:28
1/4 anonim válasza:
2/4 A kérdező kommentje:
Hát jo lenne egy magyar, jobban át tekinthető leírás csak nagyjából pár mondatban. Elveszek az angol sorok között. De azért köszönöm a választ..
2018. márc. 7. 21:15
3/4 anonim válasza:
Használd sémának valakinek a commission listáját. Mármint ne másold le, csak onnan tájékozódj a kategóriákról, árakról.
Az árak függenek a hírnévtől és a tudástól.
4/4 A kérdező kommentje:
Igen, így találtam rá erre a lehetőségre. Csak az a baj hogy külföldieknél látom sűrűbben, és így még mindig elég nehéz kitalálni mi mit jelent. Mert mindent rövidítenek..
2018. márc. 8. 19:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!