Hogyan tudnék egy nagyobb "közönséget" szerezni a rajzaimnak Deviantarton és Instagrammon?
Én is ugyanabban a cipőben járok, de a legjobban járható út tényleg az, amit az első is írt. Működik. Eddig egyszer vettek tőlem commissiont és az is azért volt, mert az illető véletlenül rá talált egy bejegyzésemre egy rajzos fórumon. Úgyhogy az aktivitás a legjobb dolog, amit tehetsz. Próbálj minél sűrűbben feltölteni rajzokat, aztán kommentelj mások rajzainál, ajánld fel rajzversenyeken, hogy te is készítesz rajzot a nyerteseknek, beszélgess emberekkel, fórumozz, collabozz, trade-elj. Ha jól menedszeled magad, a népszerűséged is azzal együtt fog nőni.
/Nálam mondjuk a főgond, hogy havonta kb. egyszer tudok új dolgot feltölteni, ami nem valami kedvező/
Légy aktív, reklámozd sok helyen.
(Persze nem tolakodó módon gondoltam.)
Instagrammon a hashtagek is sokat számítanak.
Ha gondolod, amúgy írj nekem, engem érdekelnének a rajzaid, és be tudlak venni egy csoportra is, ahol osztunk meg egymással praktikákat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!