A Deviantarton kívül milyen olyan weboldalak vannak, ahova fel lehet tölteni alkotásokat, és kapok rá építő kritikát?
Van pár alkotói csoport oldal a facebookon is,de az a gond,hogy hiába akartak ilyen kritikai részt csinálni,a legtöbb ember csak azt írta oda,hogy jajj de ügyes,aranyos vagy ..
Remélem tud valaki segíteni,de a netes megoldáshoz nem sok reményt fűznék.
Szerintem a legjobb,ha több művész oktató is látja a munkád,de valószínű lesznek dolgok,amikben nem fognak egyetérteni egymással sem,mert ilyen a művészet.
Egyébként ezt tapasztaltból mondom,mert voltam táborban és ott is 3 tanárnak 3 féle véleménye volt:)
Igazából a mondandóm lényege az volt,hogy még,ha szakértők is kritizálják majd a művedet,akkor is ki kell válogatnod,hogy mi az,ami a sokféle észrevételből szerinted hasznos. Előfordulhat több verzió is,de más más hatása lenne a képedre,ha annak megfelelően módosítanád.
Közben megtaláltam az egyik csoportot:
www.kockart.hu
magyar és kisebb közösség, mint a DeviantArt. És nem csak mangarajzolással tudsz érvényesülni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!