Ti hol vásároltatok karácsonyra ajándékokat? Boltban, interneten? Ha interneten, akkor webshopban vagy milyen oldalon? Vatera, Ebay, Wish, Ali, Amazon, Facebook, stb?
Köszi 11-es, Neked is.
Hát akkor kb. meg is van fejtve a dolog - de azért ha valaki rátalál a kérdésre és van kedve válaszolni, megköszönöm, az eddigi válaszolóknak pedig szintén köszönöm a segítséget :-)
Az történt ugyanis, hogy hosszú évek óta árulok magánemberként a Vaterán, - igaz nem műszaki cikkkeket, ami "menő"- és idáig minden évben "elég jó" forgalmam volt karácsonykor. Ne gondoljatok nagy pénzekre, de volt olyan év, hogy akár 70 ezer ft is összejött ilyenkor, decemberben, de 30-40 szinte biztosan. Idén, először, az történt, hogy egész decemberben 6, azaz hatezer ft-ért árultam :D és :-( - pedig azért voltak aukcióim.
Nos, úgy tűnik, a következő történt: "elment mellettem" a piac: valószínűleg a jellemző a webáruházas és a bolti vásárlás lett - webáruházam viszont nincs :-( - így hoppon maradtam.
Csak érdekességképpen: most februárban már 13 ezer ft-nál tartok :-)
Na, egy kis csavar a történetben:
Most, februárban, amikor abszolút nem gondoltam volna, "beesett" a 30 ezres forgalom :D
Hiába, a kereskedelem nem feltétlenül egy kiszámítható folyamat :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!