Lehet a facebookon így pénzt keresni?
Természetesen lehet, van is hasonlóra példa. Viszont nagyon sokat kell dolgoznod, hogy ez pénzt tudjon termelni, és ha csak nem durrantasz valami hatalmasat, akkor lehet, hogy évek múltán se lesz belőle semmi. Nehéz olyan ötlettel előállni, amivel annyi ember fog követni, hogy a potenciális hirdetők odafigyeljenek rád, mert ez több tíz- de inkább százezres követőbázist igényel. Ráadásul ha kevés a reklám, akkor nem fog pénzt termelni, ha sok, akkor pedig a követőid otthagynak, mert senki nem kíváncsi a reklámokra. Nem könnyű az egyensúlyt megtalálni.
Hogy adózástechnikailag mi vonatkozik rád, azt nem tudom, de mire 0-ról felhúzol arra a szintre egy FB oldalt, hogy érdemes legyen rajta tartalmat megjeleníteni, az legalább 2-3 év, rá fogsz érni akkor keresni ezzel kapcsolatban egy könyvelőt, mikor az első komolyabb ajánlatot megkapod.
Kettes nem ért ehhez. Simán fel lehet húzni 100k lájkolóra egy facebook oldalt fél év alatt, többször csináltam már, és láttam többször ilyet magyarországon.
Viszont ehhez érteni kell az emberekhez, pszichológia, viralitás, algoritmus ismerése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!