Ti hol vásároltatok karácsonyra ajándékokat? Boltban, interneten? Ha interneten, akkor webshopban vagy milyen oldalon? Vatera, Ebay, Wish, Ali, Amazon, Facebook, stb?
Figyelt kérdés
Döbbenten állok egy jelenség előtt és nagyon-nagyon megköszönöm, ha segítenétek megfejteni. A végén - vagy a közepén - elárulom a jelenséget :-)2018. febr. 8. 08:37
1/13 A kérdező kommentje:
Ha esetleg azt is leírjátok, mit, az még jobb lenne :-) Előre is köszönöm.
2018. febr. 8. 08:40
2/13 anonim válasza:
Webáruházból rendeltem december elején, posta csomagautomatába.
3/13 A kérdező kommentje:
Köszi és természetesen mindenkinek megy a zöld :-)
2018. febr. 8. 08:45
4/13 anonim válasza:
Sehol, nem ajándékozunk, együtt vacsorázunk, borozunk, beszélgetünk. Megtehetnénk anyagilag, de felesleges, inkább csak annyira költünk, hogy édesanyámnak ne a konyhában kelljen töltenie a karácsonyt.
5/13 A kérdező kommentje:
Hmmm... Tőlem zöldet kaptál, mert számomra ez is hasznos válasz - de úgy látszik a "fogyasztói társadalom" nem díjazta a válaszodat, sajnálom :-(
Pedig a karácsonynak tényleg nem arról kellene szólnia, hogy hülyére vásároljuk magunkat. Persze, más, ahol kicsi gyerek van - ott azért csak kell egy kis ajándék a fa alá :-)
2018. febr. 8. 16:10
6/13 anonim válasza:
volt amit neten rendeltem házhoz szállítással, de volt amit én vettem boltban.Bolt web oldalán rendeltem, nem ott amiket felsoroltál a kérdésedben.
7/13 A kérdező kommentje:
Köszi :-)
2018. febr. 10. 07:00
8/13 anonim válasza:
Volt ilyen is, olyan is.
Mondjuk, ha egy játékot veszek, az olcsóbb neten, mert nem kell üzletet fenntartani. Viszont vannak dolgok, amiket üzletben.
Mondjuk Tv-t. De például konzolt neten vettem.
9/13 A kérdező kommentje:
Istenem, nem értem, miért kell ezeket a válaszokat lehúzni? - talán megint az "óvodások" játszanak, mert nincs suli?
Köszi, lassan kezd körvonalazódni a dolog - de még egy picit várok.
2018. febr. 11. 17:48
10/13 anonim válasza:
Vannak ilyen emberek, akik a lepontozásra izgulnak. Ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!