Andorkama kérdése:
Nappali tagozatos tanuló vagyok, vállalkozást szeretnék indítani. Lehetséges-e és ha igen akkor milyen adóvonzata van ennek? A megkeresett pénzt fel szeretném használni saját célokra is!
Figyelt kérdés
Egy fuvarozással kapcsolatos vállalkozást szeretnék indítani !!2018. jan. 30. 22:59
11/13 anonim válasza:
"Már az árat is elfogadta az ismerős akinek mennék dolgozni áprilistól, 7500ft/óra és napi 10 órát igazol és szombaton is van munka"
Akkor ez most mi?
Amit leírtál, az alkalmazotti viszonyra utal. Vagy alvállalkozó lennél? Végül is akkor Te dolgoznál vagy sofőr? - most már abszolút nem értem...
12/13 A kérdező kommentje:
Mind a két autómon soffőr dolgozni én minden egyes kocsi után 7500 Ft-ot kapok óránként az alkalmazottak meg napi 10.000 kapnának.
2018. febr. 1. 12:32
13/13 anonim válasza:
Figyelj, ha apád is ebben az üzletágban dolgozik, akkor inkább tőle kérj tanácsot, mint vadidegenektől az interneten. Hidd el, örülni fog annak is, hogy önállósodni akarsz, meg annak is, hogy az ő szakmája érdekel, valszeg nyugdíjba menetelekor amúgy is rád akarná hagyni a céget és jó néven venné, ha addigra értenél hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!