Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Csokigyártás? Működhet?

Csokigyártás? Működhet?

Figyelt kérdés
Van egy csokiötletem, amivel egy célpiac igényeit ki tudnám elégíteni, és még nem találkoztam hasonló összetételűvel a piacon. Viszont hiába keresek csoki bérgyártó céget nem találok a neten. Mennyibe kerülne a saját előállítás? (Tehát gépek) a csoki összetételének pontos megtervezéséhez élelmiszermérnökkel beszélnék. Egy alkalmazott elég lenne a gyárba?
2017. dec. 29. 05:59
 1/8 anonim ***** válasza:
58%
Keszitsd el magat a termeket es keresd fel az edesseg gyartokat es probald el adni a termekedet. Mivel nem tartom valoszinunek, hogy van eleg toked valamint szakertelmed, hogy sajat gyarat mukodtess inkabb "license" megoldas jo neked. Lenyegeben atadod a receptedet a gyarnak es ok cserebe fizetnek erte. attol fuggoen hany darabot adnak el.
2017. dec. 29. 06:14
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszi a választ :) akkor ezt levédetthetem? Mert attól tartok ha megismerte a receptet, utána engem kirakna az egészből
2017. dec. 29. 06:29
 3/8 anonim ***** válasza:
57%

A receptet levédetheted.

Ráadásul kiderülhet, hogy van-e már hasonló a piacon.

2017. dec. 29. 06:55
 4/8 anonim ***** válasza:
61%

Szerintem ezeket is érdemes lenne átnézned, felhívnod (csokoládé manufaktúra, stb)

[link]

2017. dec. 29. 09:01
 5/8 anonim ***** válasza:
39%

Nagyon beleáshattad magad, ha neten sem találtál gyártót, nekem egyből lett 667 találatom "csokoládé bérgyártás" alatt.

Persze előfordulhat, hogy az én googlém ilyen speciális, hogy képes találatokat kidobni a keresőszavakra, a másik eshetőség, hogy még ehhez is kevés voltál.

persze az is előfordulhat, hogy a google engem preferál a hülyékkel meg keményen kiszúr és nem találnak rajta semmit :)

2017. dec. 29. 13:33
 6/8 anonim ***** válasza:
50%

"akkor ezt levédetthetem? Mert attól tartok ha megismerte a receptet, utána engem kirakna az egészből"

Szabadalmi eljárás több millió forintos tétel.

2017. dec. 29. 16:37
 7/8 anonim ***** válasza:
34%

Áruljátok már el, a 4-es válasz miért lett 40 %-ra lehúzva? Azt írta a kérdező, hogy nem talált csoki bérgyártó céget én meg kerestem neki és belinkeltem.

Tök normálisan válaszoltam, nem "ekéztem" a kérdezőt, nem írtam, hogy milyen lüke, hogy nem tud megtalálni valamit - nem értem a logikátokat.

2017. dec. 29. 17:00
 8/8 anonim válasza:
"Áruljátok már el, a 4-es válasz miért lett 40 %-ra lehúzva? " mert hülyézed a kérdezőt, személyeskedsz, primitív választ adsz, pedig nem ez volt a kérdés.
2023. máj. 14. 15:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!