Egy fotóstúdióval egybekötött webfejlesztő vállalkozás működhet?
Kiegészítik egymást szerintem.
Ha bele szeretnék vágni valamibe, az ez lenne. Egyenlőre úgy gondoltam, hogy számlaképes magánszemélyként összegyűjteném a pénzt fotóstúdió felszerelésre, majd pedig vállalkozás beindításra.
Szeretnék fotózással foglalkozni. Érdekel, de érdekel a webfejlesztés is. Igazából nem kell bonyolult dolgokra gondolni. Frontend. Html, css, javascript, emellett cms.
Nagyon szeretem ezt is csinálni, de a fotózást is imádom. Inkább nem vállalnék annyi melót a webbel, csak maradjon időm másra is.
Foglalkozhatsz barmivel, csak megfontolando, hogy mibol csinalsz munkat, mit tartasz meg hobbinak. Az, hogy melyik kifizetodobb szerintem fontos tenyezo a dontesben, de ez rajtad all, mihez van tobb tehetseged, mihez ertesz jobban.
Most a "mukodhet" alatt mit szeretnel tudni egesz pontosan? Hogy torvenyileg lehetseges ilyen vallalkozast inditani? Igen lehet. Hogy lehet-e valamivel hasznot termelni? 100%-ban rajtad all.
Igazad van. Köszönöm hogy írtál. :)
Megpróbálom a közel jövőben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!