Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Csináld magad autó szerelő...

Csináld magad autó szerelő műhely működhet?

Figyelt kérdés

Külföldön hallottam egy bizonyos csináld magad műhelyről. "Do it yourself"

Úgy tudom Pesten van már egy. Érdeklődnék vajon működhet ez az ország más részén is? Az emberek nyitottak ilyen lehetőségekre?

2017. nov. 14. 12:49
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Hmm . Ez hobbinak lehet jó ötlet , de azon gondolkozz el hogy a kiépítések engedélyek felszerelés rezsi megéri azt a kevés összeget ami bejön . Aztán tudnád e kezelni a reklamációkat azokból a hibákból amit maguknak okoznak a kuncsaftok . Na meg az elbugázott alkatrészek rongálások egyéb kellemetlenségek amiket a fain gyerekek félrészeg arcok intéznek . Az automatizáció bizonyos területei hasznosak bizonyos részei csak hátráltatnak félreértéseket eredményeznek .Az önkiszolgáló kasszák semmi másra nem épülnek mint hogy kevesebb ember keljen fizetni csökkentett létszámmal . Következő lépés az önfuvarozó taxi , esetleg fáradj be a konyhába főzz magadnak mosogass el és fizess annyit mintha mások megtennék ? Marhaság .
2017. nov. 14. 13:20
 2/11 anonim ***** válasza:
Én nem bíznám a drága műhelyberendezéseket, szerszámokat idegenekre, vagy annyi kauciót kérnék amennyit senki se adna meg.
2017. nov. 14. 13:22
 3/11 anonim ***** válasza:
8%
Mókás ez az így nem lehet, úgy nem lehet. Miközben él és virul egy ilyen szolgáltató Budapesten is! Lehet, hogy ők nem a kifogásokat keresték?
2017. nov. 14. 14:05
 4/11 anonim ***** válasza:
54%
Lehet, de az valószínűbb hogy csak egy pénzmosoda.
2017. nov. 14. 15:33
 5/11 anonim ***** válasza:
Merthogy? Miért ne lehetne erre piaci igény?
2017. nov. 14. 15:53
 6/11 A kérdező kommentje:

A szerszámok lopása nem gond, mivel árnyék tábla lesz, minden munka befejeztével át lesz nézve minden. A felelősség az embert terheli, tehát bármit elront a saját autójában övé a felelősség.

Én csak a szerszámokat és a helyet biztosítom.

2017. nov. 15. 06:59
 7/11 xswerdy ***** válasza:
hogy az az egy mennyire virul, annak azért nézz utána (legegyszerűbb a cég beszámolóját lekérni).
2017. nov. 15. 13:51
 8/11 A kérdező kommentje:
9 alkalmazottjuk van, tehát elég jól megy még úgy is hogy nagyon a külvárosban van
2017. nov. 15. 18:36
 9/11 anonim ***** válasza:
Az alkalmazottak száma és a jól megy nekik nem feltétlenül jelenti ugyanazt.
2017. nov. 15. 18:41
 10/11 anonim ***** válasza:

Én nem a kifogást keresem, és most semmi komoly dologot nem vitáznék.

De mi van, ha ügyes magára teszi az autót?

Mivel a te céged nagy gond lesz belőle. Ezért egy szakemberrel kell beszélni, és úgy írni meg a szerződést.

2017. nov. 17. 18:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!