Rossz a váltó? Vagy velem van a baj?
Annak a nyamvadt váltókarnak a kupakjára rá szokták rajzolni a fokozatok elhelyezését. Kivéve a régi teherautóknál.
Mit mutat? Sok modellnél fel kell húzni a váltókupak alatt egy karimát, h rückwerzbe tudd tenni. Van aminél meg jobbra lent van a hátramenet. Sokat meg úgy tudsz hátramenetbe kapcsolni, h lenyomod a váltókart és úgy balra fel. De mi vagy te, (piti) autótolvaj, h nem tudsz ilyen alapvető dolgokat?
Szia!
Próbáltad már azt hogy felhúzod a váltószoknyát és úgy teszed be vagy, erőteljesebben tolod oldalra aztán fel? Esetleg még lenyomod a váltót és úgy de azt hiszem ez ritka.
A váltógombról lekopott a jelzés. Az autó egy Seat-124-es.
Próbáltam már mindent. Felhúztam, lenyomtam, csavartam a váltót, de nem megy be r-be. Nem tudom, mi a gond. Most úgy közlekedünk, hogy legalább hárman utazunk, és ha tolatni kell, akkor toljuk.
Most buktál le! Ez a kérdés KAMU!
Ilyen kocsi közel s távol sincs.
3- an utaztok, h lehessen tolni... Tuti cigók vagytok.
Huha: itt aztán nagy szakértők vannak. Herbálozunk, cigányok vagyunk. Persze interneten keresztül könnyű bátornak lenni.
Egyébként meg csak be kell írni a google-ba, hogy Seat-124.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!