Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Szerintetek szükség van ma...

Szerintetek szükség van ma villanyszerelőre?

Figyelt kérdés

Villanyszerelő vagyok, de sehol nem hirdetem magam, más főállásom van, szóval csak ismerősöknek családnak szoktam mindenféle villanyszerelési munkákat csinálni a házban.

Kérdésem arra irányul, hogy szerintetek mennyire telített a piac egyéni vállalkozó villanyszerelőkkel, érdemes-e belefogni?

Épületvillamosságtant tanultam, így egy háznál a-z-ig ki tudok építeni mindent, ami villany.

2017. nov. 29. 07:11
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Bizinyára tud olvasni is.
2017. dec. 2. 09:14
 22/26 anonim ***** válasza:
Ez is egy olyan dolog, ami mindig is kelleni fog. Felénk is keresnek vil.szerelőt és külföldre is.
2017. dec. 2. 10:21
 23/26 anonim ***** válasza:
Csak úgy jó ha külföldön vállalsz vele munkát, meg mellé tanuld meg az adott ország nyelvét, aztán irány innen. Én is így tettem csak más szakmában és nem bántam meg.
2017. dec. 4. 17:48
 24/26 anonim ***** válasza:

Sose gondoltam volna, hogy itt találok villanyszerelőt, de így történt. Rám írt miután az első oldalon írtam, hogy nagyobb munkára keresek árajánlatokat.

Megbízható, jófej, gyors, pontos a kérdező, szívesen ajánlom bárkinek.

2017. dec. 14. 23:25
 25/26 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :)
2017. dec. 15. 15:24
 26/26 anonim válasza:
Vicces ez a honlap kérdés.... Én sem csináltam mivel van elég munkám (villanyszerelés és biztonságtechnika)és sajnos nem értek hozzá, valamint kb 150.000,-Ft lenne ha kiadnám hogy valaki csinálja meg helyettem.... kidobott pénz lenne :) Bár mindig jól jön egy új ügyfél
2018. jan. 26. 19:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!