Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Mi történik vele ha nem tudja...

Mi történik vele ha nem tudja befizetni a Kata-t?

Figyelt kérdés

Anyukám csinált egy butaságot és egyéni vállalkozásba kezdett.75ezer havonta amit fizetni kell. Ma merte elmondani nekem. Ketten élünk elég szegények vagyunk. Szerencsétlent a szomszéd asszonya beszélte rá.

Én is minimál bért keresek neki pedig semmi bevétele nincs 1.től. Valószinű az én segítségemmel sem fogja tudni befizetni ezt a Katát. Akkor börtönbe kerül? Vagy nem lehet valahova valami kérelmet beadni hogy ne kelljen kifizetnie?Egész nap csak sír mert senki nem vásárol tőle és nincs és nem is lesz valószinűleg bevétele ebből a butaságból.semmi.mit tegyünk?köszi előre a segítséget.

2017. nov. 13. 17:46
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
60%
mit árul?
2017. nov. 14. 18:40
 12/14 anonim ***** válasza:
74%
Na tessék már megjött a vevő is :D
2017. nov. 14. 19:55
 13/14 A kérdező kommentje:
Ami a padláson van használt dohos ruhák.
2017. nov. 15. 13:25
 14/14 anonim ***** válasza:
80%
Ahhoz minek vállalkozás? A vaterán eladhatja, évi 600 ezer forint bevételig nem kell se adó, se bevallás. Annál nagyobb érték meg kétlem, hogy a padlásotokon porosodna ruha formájában.
2017. nov. 15. 13:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!