Te mibe fognál, ha 5 milliód lenne?
Figyelt kérdés
2017. okt. 3. 11:07
1/16 anonim válasza:
2-3 Microsoft tanfolyamot(+vizsga) elvégeznék, ami kapcsolódik a munkámhoz. A többi eltenném, gyűjtenék hozzá még, és lakás önerőbe fektetném.
2/16 anonim válasza:
Felvennék még hozzá 4-5 milliót hitelbe és vennék egy kis alapterületű lakást vidéki nagyvárosba. Kiadnám és a bérlti díjjal fedezném a hitelt.
4/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi hozzászólásokat!
24%-ra ?! Arra én is! Haha :)
2017. okt. 3. 12:12
5/16 anonim válasza:
Semmit, ez nagyon kevés pénz bármire is. Még egy kocsit sem lehet belőle venni.
6/16 xswerdy válasza:
2: sőt, én 10 milliós lakásból inkább kettőt vennék (az önrész elvileg elég), hiszen most alacsonyabbak a kamatok, mint a lakáskiadással elérhető hozam, így minél inkább hitelből csinálod a beruházást, annál nagyobb lesz a hozam.
7/16 anonim válasza:
"24%-ra ?! Arra én is! Haha :)"
Akkor miért nem teszed?
"Semmit, ez nagyon kevés pénz bármire is. Még egy kocsit sem lehet belőle venni."
Hülyeséeget beszélsz. Ezzel is be lehet szállni a lakáskiadásba.
Itt van 0 munkával 9%-os hozam, nem neked kell a kiadással foglalkozni:
8/16 anonim válasza:
6: Igen, ha még az az összegű hitel is fedezhető a bérleti díjból, akkor simán lehet akár kettő is.
9/16 anonim válasza:
7: Úgy látom érik az új Baumag-ügy.
10/16 anonim válasza:
Jaj, ez a reálkamatos kretén új dilije? :D
Ez a csávó csak írogatja itt a nagy üzleteit, de pénze nincs hozzá :D:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!